mandag den 23. maj 2011

Fra sød Disney-stjerne til hot sirene

Selena Gomez er blevet voksen. Disney-stjerne og Justin Bibers kæreste - heldige dreng. Hun er blevet 18 år, selvom hun ser yngre ud. Hun viser ret meget hud, med den dybe udskæring, cut-outs i siden og den høje slids, men syntes faktisk ikke at det er for meget, men lige tilpas.

3 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Sippen her synes så det er for meget måde cut outs, dyb udskæring og høj slids. Men jeg er også blevet lidt snerpet på det sidste ;) jeg synes i øvrigt ikke at de der cuts outs er særlig pæne, selvom hun er slank, specielt hvis man ser på billede to.

Lea sagde ...

Hold da op, der er godt nok nogen der er blevet 18, hva! :D
Men ligesom Betina så digger jeg sgu ikke helt de de cut-outs. Eller også er det bare billede nr 2, der giver mig lidt for dårlige J-lo vibes.

Det bliver spændende at se om hun skank'er den helt op Miley-style nu hvor hun er blevet 18 :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha BetinApple - i det mindste er du bevidst om din nye mere sippede tilgang:D Nej spøj tilside - det er meget bar hud - jeg syntes bare at det fungerer.

Ja Lea hun er sørme blevet 18 - skulle lige google hende inden jeg skulle afgive min mening, men siden hun er 18 så syntes jeg looket går an. Men du har ret - det er en slippery slope - og af en eller anden grund skal de alle igennem en 'slutty fase' (hm Britney er der stadig), så det kommer hun nok også. Selvom der er forskel på niveauet af slutty'ness.