tirsdag den 24. maj 2011

Beyoncé vs. BritneyRihanna optrådte til Billboard Music Award med sangen S/M - selvfølgelig overdrevet sexet og (for?) frækt. Det interessante er dog Britney, som kommer ind omkring 2:54. For det første er hendes del af sangen tydelig play-back og hun har bare ikke rytmen længere - hun virker stadig 'død' i øjnene. Beyoncé derimod:Spol frem til 2:58 i denne video (det er den bedste udgave jeg kunne finde - starten er en tribute til Beyoncé) og se Beyoncés optræden. Hun bruger en visuel grafisk baggrund virkelig originalt og det er en underholdende optræden. Hun kan sku' performe!

Se efter Britney - det er sådan det skal gøres - ikke med døde øjne og robotbevægelser.

2 kommentarer:

Lea sagde ...

You better work, bitch!
Beyonce er bare for genial og den visuelle baggrund er jo perfekt! Hun worker det virkelig som om der ingen dag i morgen er, og så kan hun jo også synge.

Mht. Rihanna + Britney, så kunne jeg ikke se klippet færdig, så rædselsfuldt var det jo!! Rihanna kan jo ikke synge live, og det er som du siger aaalt for oversexet, og Britneys evige playback er jeg efterhånden ved at være lidt træt af :D

Beyonce og Gaga-licious er efterhånden de eneste tilbage der kan finde ud af at lave et show, og jeg elsker dem for det

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha jeg så faktisk heller ikke hele klippet med Rihanna og Britney - spolede frem til Britney og kunne kun holde 1/2 minut ud! Frygteligt!
Ja Lady Gaga og Beyonce kan virkelig noget på en scene - de er TILSTEDE og giver alt hvad de har - Britney burde gå på pension....