søndag den 31. oktober 2010

Olivias jakkeDet er altid interessant at se nye 'former' i klassiske beklædningsdele. Her ses Olivia Palermo i en ret speciel grå jakke med en utraditionel voluminøs pasform. Det er ikke alle der vil kunne bære denne pasform, men jeg syntes at den klæder hende rigtig fint.

lørdag den 30. oktober 2010

Pumkin dress anyone?


I anledningen af Halloween er det passende at jeg gør jer, mine kære læsere, opmærksom på en ny trend: orange kjoler.
Jeg har altid haft en stor aversion imod orange beklædningsdele. Jeg syntes bare ikke at farven klæder særlig mange mennesker.

Men hvis nogle kan omvende min modstand mod orange, så er Gwyneth Paltrow og Kate Bosworth kvinderne til det! Jeg syntes faktisk at de ser virkelig smukke ud i deres orange kjoler - som dog er neon-orange, og det gør altså en forskel.

Så glædelig Halloween (siger man egentlig det?) og rock orange!

fredag den 29. oktober 2010

Demi Moore trodser tiden...


Demi Moores sidste to looks på den røde løber, syntes jeg har været lige i øjet. Ikke noget innovativt eller banebrydende, men hun er simpelthen velklædt og lækker.

Første look, er et efterårs-look vi alle nemt kan kopiere eller allerede rocker: læder-leggings, en lang hvid skjorte og en sort blazer (som faktisk er fra Topshop). Super simpelt.

Andet look er ikke helt så nemt at kopiere, for her ses hun i en meget smuk kjole fra Balmin. I dette tilfælde kan kan vi andre dødelige kun drømme....

torsdag den 28. oktober 2010

Lidt personligt efterårs shoppingJeg er blevet afhængig af E-bay...har lige købt et par Dr. Martens støvler i sort lak brugt 2 gange til 350 kr inkl. porto og det LÆKRESTE Micheal Kors ur til i alt 1000 kr (blev desværre snuppet i tolden).

Jeg er fuldstændig forelsket i mit nye ur, og nu håber jeg bare at støvlerne er ligeså fede i virkeligheden. De bliver de bedste vinterstøvler med et par tykke sokker...

Oprah og Victoria i BeckhamVictoria Beckham er om noget kendt for hendes meget tynde figur. Og på det seneste, også hendes rigtig fine design.
Hun er den bedste ambassadør for hendes eget design, da hun ofte ses i designet. Som til dette event, hvor hun er spottet i en skøn rød kjole fra hendes nyeste kollektion. Især den løse bådudskæring, syntes jeg er en rigtig lækker detalje.

Man kunne fristes til at tro, at man skal være ligeså skinny som Mrs. Beckham, for at kunne bære hendes design.
Men faktisk er hendes design rigtig figur-venligt. Som det ses på selve Oprah Winfrey, ved samme event. Hun skulle dog have holdt lidt tilbage på hårtørren og hårspayen...

onsdag den 27. oktober 2010

Bag-ladies

Jeg går altid i skinny jeans eller 70'er jeans med vide ben forneden. Men som det ses på disse stjerner kan baggy jeans også bruges, når looket skal være casual cool.

Jeg er især vild med Kate Bosworths look bestående lavtaljede baggy jeans og en stor brun baggy-sweater. Very comfy...

tirsdag den 26. oktober 2010

Har du brug for lidt fierce'ness?


En af de dage, hvor jeg har brug for lidt fierce'ness inspiration... og hvem bedre end Lady Gaga til det?

mandag den 25. oktober 2010

One To Watch: Dakota Fanning


Den unge barnestjerne Dakato Fanning er blevet 15 år og hendes stil er ligeledes ved at modnes. Hun viser sig ofte på den røde løber i fine lyse kjoler, men det er i 'real life' at hendes stil er mest interessant og jeg spår en fremtidig fashionista.

Tjek f.eks. hendes virkelige seje briller ud og hendes oversize strikponcho sat sammen med leopard plateau sandaler. Det vidner om god stil...

søndag den 24. oktober 2010

Kelly Rowlands draperinger

Jeg vil gerne have en kjole, som Kelly Rowlands. Den har den perfekte kombination af sofistikeret sexy'ness.
Den er tætsiddende med draperinger, har en spændende længde og lange ærmer. Jeg ville nok ikke style den med disse grove leo-wedges og store øreringe, men jeg syntes at det fungerer til Kelly.
Jeg ville dog helt sikkert også style den med et stort cuff-armbånd og tilbagesat hår.

lørdag den 23. oktober 2010

Kære Olivia....


.....vær sød at række mig din clutch og bagefter dine leopard støvletter. Tak, det var alt.

fredag den 22. oktober 2010

Willow Smits første video til Whip My HairJeg har tidligere skrevet om Willow Smith her, og nu har hun lavet en video til hendes sang "Whip My Hair"
Sangen er bad-ass og hun har mega meget badass attitude (måske for meget?), men jeg er altså hooked på sangen -den er virkelig god at cykle til!

Nedenunder ses en youtube video af nogle meget unge piger, som danser deres egen koreografi til sangen og det gør de altså ret godt. Især imod slutningen er det ret imponerende.

torsdag den 21. oktober 2010

Blake Lively og insektet


Jeg havde set billeder af Blake Lively i den smukke Lanvin kjole, men det var først da jeg spottede det kæmpe store natsværmer-smykke ved hendes hals, at min interresse rigtig blev vakt.
For hvor fantastisk er den lige? Og så sammen med kernelædet! Very nice Mr Alber Elbaz.

mandag den 18. oktober 2010

Kate Moss' seje støvlerAt Kate Moss har lækkert fodtøj er ikke noget nyt og disse støvler er endnu et eksempel på hendes fabelagtige stil!
De har mange gode elementer: en perfekt længde, smalle om benet, tykt skinnede læder, klassisk herreform og cool spænder. JA TAK!

søndag den 17. oktober 2010

Sienna i patchwork og pels

Sienna Miller i en farverig patchwork jakke med pelskanter. Er ikke helt sikker på om jeg føler denne jakke - men den er sku' meget sej sammen med den bredskyggede hat.

fredag den 15. oktober 2010

Olivia Palermo: Et par bukser - 3 looksMan ser oftest Olivia Palermo i feminine (og dyre) kjoler, men det er hendes 'bukse-looks', som vi andre kan drage direkte inspiration fra.
Disse grønne skinnies er vist hendes ynglings og hun formår at anvende dem på forskellig vis:

1. Med en elegant jakke, sat sammen med højhæledes boots og glitrende smykker. En lækker kombination af afslappet og elegant.

2. Tjek lige de sneakers ud! De er da for lækre med deres lak-snude. De bliver opgraderet med en skrap blazer og en Birkin taske (!).

3. Her er de grønne bukser sat sammen med en gråmeleret sweater-lignende blazer og en skøn oversized beige clutch. Lækker farvekombination.

Yep et par bukser og tre skønne looks.

Sælger: Monies øreringe og Nine West skoSå sælger jeg mere ud for at få råd til det nyindkøbte Michael Kors ur. Interesseret? Tjek tingene ud på trendsales.

Super fede Monies øreringe købt i So Last Season Pris 396 kr. SOLGT.
Platform sandaler fra Nine West i lak og kork. Pris 250 kr. SOLGT.

HOT eller NOT?

HOT:
Michelle Monaghan brug af farver er helt fantastisk. Den karrygule tynde sweater er et super match til de røde pumps. Det er især disse sko, som får mit hjerte til at slå en smule hurtigere og de bliver smukt fremhævet af de korte cigaretbukser. Og som kirsebærret på toppen - et dejligt smil.

SO-SO:
Naomi Watts har en god grå stil kørende her, kun afbrudt af et par mørkebeige stilletter, som klæder hendes hårfarve. Er ligeledes begejstret for kombinationen af strik og silke.
Hvor minusset kommer på spil er buksernes form. Jeg er bare ikke vild med disse type af berberbukser, med eleastik-delen forneden af bukserne. Men næsten en HOT.

NOT:
Som læsere af ModeogMyter ved I nok, at jeg normalt er en ret stor fan af Nicole Richies stil. Men her er hun altså kørt af sporet.
For det første: Hatten på indenfor og med bare arme - nej.
For det andet: De store bukser, som skal ligne en nederdel - nej.
For det tredje: Et langt hvidt tørklæde sat sammen med en sort vest- nej.
Og alle disse dele sat sammen - nej, nej og atter nej!

torsdag den 14. oktober 2010

Korthårs-pigerne


Hvor fine er Kiera Knightley og Carey Mulligan lige til premieren til deres film Never Let Me Go? Jeg har før nævnt at jeg er vild med den nye trend med kort hår til Hollywood stjernerne - selvom det ikke er alle mine læsere der er ligeså vild med trenden.
Men jeg syntes at det er et frisk pust og disse to ser stadig super feminine ud - med et korthårs-twist.

onsdag den 13. oktober 2010

Loafers ala Kate og Ashley


Kate Bosworth og Ashley Olsen er blevet spottet i loafers. Jeg tror at disse type sko deler vandene. Enten syntes man at de er super cool eller også, at de er hæslige.
Jeg tilhører klart cool sektionen.
Har faktisk købt et par i en genbrug for et lille års tid siden og har brugt dem en del i foråret. Jeg har brugt dem lig Kate, med opsmøget smalle jeans og en tynd sweater med en skjorte under. Oldschool drengestil - gerne piftet op med røde negle.

tirsdag den 12. oktober 2010

Lædershorts og et DIY-tip

Lædershorts er super fede, hvilket bevises af disse sexy stjerner. Jessica Szohr bruger sine med en kort elegant jakke og et par grove snørestøvler, Rachel Bilson med en løstsiddende blomstret top og Alexa Chung nedspiller looket med en t-shirt og morfar cardigan.

Jeg har selv købt et par løstsiddende læderbukser i en genbrug og købt dobbelt-klistret-tape til læder i Skindhuset - koster 40 kr.
Så er det bare at klippe buksebenene korte og lægge dem op med tapen - virkelig nemt. 'Genbrug' på Vesterbrogade har ret mange skindbukser for tiden, hvis nogen fra Kbh. skulle blive fristet til et DIY-projekt.

mandag den 11. oktober 2010

Mandags guf


Lidt mandags guf til at lyse op på en kedelig mandag, i form af Alexander Skargard. Selv tak!

søndag den 10. oktober 2010

Coco Rocha: En supermodels evner

Supermodellen Coco Rocha i en couture Jean Paul Gualtier kjole. Et svært look, men hun ser smuk og dragende ud i den specielle koboltblå kjole, med de perle-besatte skuldre. Hun er ikke topmodel for ingenting!

Work it!

lørdag den 9. oktober 2010

fredag den 8. oktober 2010

Nichole Richies kabelstrik kjole

Det er en virkelig lækker sweaterkjole, som Nicole Richie ses iført til hendes bog-promovering.

Den mørkegrønne kjole er i grov kabelstrik med høj hals, som matcher hendes korte pagehår perfekt. Gjort efterårs-lækkert med sorte strømpebukser, neglelak og ring.

Virkelig langt fra hendes 'The Simplel Life'-dage!

onsdag den 6. oktober 2010

Juliette Lewis' forvandling

Juni 2010

August 2010

Oktober 2010
Jeg kender bedst Juliette Lewis' stil som''rock and roll' tilsat en smule til trashy-crazy'ness. Men der er sket en drastik forvandling med hende over sommeren!

Hun er bestemt blevet kønnere at se på - men måske også mere mainstream kedelig? Hun må altså ikke glemme sit gamle rock-jeg.

Selvom hun ser skøn ud med den lyserøde tætsiddende kjole, med fint rent velsiddende hår.

De 3 bedste til Chanel!

Lilly Allan er gravid og hun ser skøn ud med sin mave, i en oversize strikcardigan i klassisk Chanel print og en sort kjole med skørt. Virkelig et godt look til den hidsige brite.

Keira Knightley ses her i en guld strik-kjole fra Chanel med en sort blazer og sorte plateau-sandaler. Trés Chic!

Leigh Lezark holdte sig ikke tilbage og havde iført sig en broderet hvid Chanel kjole med fjerskørt - suk, hvem ville ikke gerne have den i sit klædeskab - en perfekt nytårskjole!