onsdag den 15. august 2012

What Not To Wear: No-pants & Stiff Face

Eneste forløsende ved dette billede af Lindsay Lohan er hendes røde hår. Altså ikke de lange ekstensions, men selve farven. Hvorfor hun ikke har bukser på, kan jeg ikke forklare, og jeg vil slet ikke kommentere på hendes ansigt. Andet end at det er en advarsel mod plastikkirurgi, når du er i tyverne - det er ikke nødvendigt!

6 kommentarer:

Juliette sagde ...

Umiddelbart var det meget passende, at der stod "Ingen kommentarer" under denne blogpost, men dét er jeg desværre i færd med at ødelægge ;)

Synes det ligner, at den stakkels Lindsay er ved at græde. Måske har nogen netop gjort hende opmærksom på, at hun har glemt at tage bukser på, og at hun altså skal passere en hær af paparazzier udenfor ...

StyleStories sagde ...

Virkelig synd og skam når man ikke kan se hvor naturligt smuk man selv er, og så ødelægger det fuldstændigt på alle måder. Det er virkelig en tragedie efterhånden med hende Lindsey.

Jasmina sagde ...

Hun ser seriøst mærkelig ud i ansigtet ;)

Regine sagde ...

Det er så synd når kvinder ødelægger deres ansigter på den måde

Rebel Against Yourself sagde ...

Det er sådan en skam med hende. Hun var jo død flot da hun var yngre i eks. Mean Girls.. Men i det mindste er hun gået tilbage til det røde hår som du skriver :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Juliette: Haha haha ingen kommentarer og grædefærdig pga.manglende bukser - Stakkels Lindsay:D

Stylestories: Ja hun voksede op foran alle i Hoolywood - og det har ødelagt hendes selvværd - eller det virker sådan når man ændre så meget ved sig selv!

Jasmina: Ja ikke - kan ikke sætte min finger på det, men noget er galt!

Regine: Ja meget - og så i sådan en tidlig alder - hun er ikke engang 25 år!

Rebel: Hun var så flot - naturlig smuk. Men det har hun ødelagt gennem stoffer og botox!