tirsdag den 14. august 2012

Heartbreak Does You Good Robert...

Jeg har aldrig været den store fan af Robert Pattinson (jeg syntes at han spiller direkte dårligt, i de få film jeg har set ham i!) og han har ofte lignet en hulemand, som var skæv på hash. Men jeg må sige, at en smule hjertesorger (og vel den naturlige trang til at vise verden at han er a-okey) har gjort ham godt. Et velsiddende Gucci-jakkesæt, et smil og vasket hår og han er jo lidt af en lækkerbisken!

5 kommentarer:

Rebel Against Yourself sagde ...

Har du set Remember Me? Der synes jeg nu han spiller godt.. I Twilight tror jeg lidt det er rollen der får ham til at ligne en middelmådig skuespiller..

Men hold da op hvor ser han godt ud her. Lækkert jakkesæt.

Anonym sagde ...

Han er en flot fyr.. Men gid han ville stoppe med de "Twillight" øjne.. Det som om Tyra Banks har givet ham lektioner i "Fierceness" og at han har taget det til sig ALT FOR MEGET!

http://dekaldermigmalle.blogspot.dk/

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Rebel: Tror faktisk det var præcist den film jeg så ham i - ikke lige mig:) Men lækker her!:)

Malle: Haha ja han 'worker' det blik - suger kvinderne (pigerne) til sig:D Måske han har set for meget Topmodel?:)

june... sagde ...

Jeg må jo nok hoppe på vognen, som synes han er ret lækker.. Sådan hele tiden, haha :D Men jo, bøgerne bag Twilligt er bedre end filmene, men de er nu ok, synes jeg, hehe :D

Tak for sidst, det var fedt at møde dig :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

June - det var også fedt at møde dig - super hyggelig event:)
Ja jeg ved, at de fleste syntes at han er ret lækker - og her kan jeg også se det:) Jeg har ikke læst bøgerne, så jeg tager dit ord for det!:)