mandag den 7. november 2011

Dark Kristen + ferie

Kristen Steward i Vogue Italia, som en mørk prinsesse. Er på ingen måde Twillight-fan (bliver ikke fanget af " gammel-men-smuk-ung-mand-skal-redde-jomfruelig -'damsel in distress´- præmissen), men kan godt se at Kristen har en helt bestemt aura over sig, som passer perfekt ind i vampyr-temaet, og som holdet bag Vouge.it har ramt virkelig godt i denne billedserie.

På en helt anden note, så rejser jeg 3 uger til Australien i morgen (hurra), så bloggen holder pause til d. 25 november. Adios amigos!

7 kommentarer:

Frk. Smed sagde ...

Årh lækkert! Rigtig god tur, husk at tage noget af varmen med hjem. Husk kameraet hvis du skulle spotte nogle kendisser :D

Christina sagde ...

Vidste slet ikke, at hun havde været i Vogue, men det er faktisk nogle ret fine billeder;)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Taaaak Frk. Smed:) Har lovet at tage nogle poser sol med tilbage til mine kollegaer, og giver gerne videre til min søde læsere også:D Jaa kunne være fedt at lave en hot eller not på på de australske kendisser hehe:)

Ja Christina, det er nogle fine billeder i Vouge af Kristen:)

Lea sagde ...

Hurraaaa! Rigtig god tur! :)

Lotte sagde ...

Er normalt ikke så meget til Kristen Stewart, men må sige at jeg er ret vild med stylingen i det her shoot!
Hav en fantastisk tur til Australien!
/L

http://style-conscious.blogspot.com/

Cæcilie Sofie sagde ...

Jeg håber at du har haft en dejlig tur, er kommet godt hjem og snart begynder at blogge igen. Vi er jo nogen (MIG!) som savner dig blog! :)

God aften

Kh. Cæcilie Sofie
http://somethingsalt.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak Lea, Lotte og Cæcilie Sofie! Så er jeg tilbage efter sådan circa verdens bedste ferie - og klar til at blogge igen (tak for søde besked Cæcilie - var lige det spark jeg havde brug for at komme igang igen:))