mandag den 22. august 2011

My Big Fat Gypsy Wedding
Kate Moss har udtalt til Vogue, at hun og Jamie så serien 'My Big Fat Gypsy Wedding', da hun endelig sagde ja til hans frieri:

"I am so romantic about Gypsies," she says. "They're not allowed to do anything until they get married. So they all get married really young, at sixteen. You can't believe the dresses. They're like blinging butterflies times ten; they can't move down the aisle! It's so genius.

"I was just watching Jamie, so cute, and I was like, these girls, they just spend their whole life waiting for that day—let's do it!"

Så tænkte jeg: Hvis det er godt nok til Kate, så er det også godt nok til mig! Og hvis I gerne vil se mere dårlig smag i tøj end I allerede gør på denne blog, så bør I også se den meget populære engelske serie 'My Big Fat Gypsy Wedding".

Serien omhandler irske rejserer (eller irske sigøjnere), under forberedelserne til deres kæmpe bryllupper. Vi ser helt utrolige bryllupskjoler og seværdige måder at gøre kur (grabbing). Men det mest interessante er indblikket i en vestlig kultur, der er så anderledes end vores. Kulturen er en blandning af gamle traditioner, som fx. ingen sex før ægteskabet og meget kønsopdelte opgaver, kombineret med en tøjstil med klare referencer til glamour-modellen Jordan (masser af glitter og bar hud) og frække musikvideoer. Ret god underholdning. Og hvis I som jeg undrer jer over, hvad sådan et bryllup koster, så er denne artikel fra The Daily Mail interessant. Man kan se de 6 afsnit her og forleden så jeg, at Kanal 4 sender serien snart.

2 kommentarer:

Cæcilie Sofie sagde ...

Åh Gud det er så underholdende!! Jeg skrev faktisk selv et indlæg om dem forleden dag. Det er første klasses underholdning. :)

God dag.

Vh. Cæcilie Sofie
http://somethingsalt.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej Cæcilie - jeg troede at jeg lavede et rigtig originalt indlæg - åbenbart ikke haha. Men det er et rigtig sjovt og spændende program!:)