torsdag den 7. juli 2011

Highstreet-queen
Efter Michelle Obama viste sig i en H&M kjole til 250 kr ved et pressearrangement lige efter Obamas valgsejr er det blevet nærmest obligatorisk for stjernerne at vise sig i highstreet-tøj. En som gerne viser at 'hun er een af os' er Olivia Palermo. Til to catwalk-shows mødte hun op i en gul Topshop kjole og derefter en blomstret kjole fra Zara. Begge gange har hun højnet niveauet fra almindelig til Hollywood ved at tilsætte statement halskæder - som helt sikkert ikke har kostet det samme som kjolerne.

3 kommentarer:

Michelle sagde ...

Man skal så lige krydre highstreet kjolen med deres diverse smykker, tasker og sko - så ku jeg også godt tage en highstreet kjole på hvis mit tilbehør var i den modsatte ende ;)

Så helt ligesom os er de og bliver de aldrig :P

Lea sagde ...

Ick! Olivia kan klæde sig nok så flot, men jeg kan bare ikke abstrahere fra hendes ekstremt nederen attitude og snobbede væremåde i The City og hvor man ellers har set hende.
Jeg synes hun er rædselsfuld :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

He he Michelle - du har ret - med accesories i så dyr version så ville det ikke være noget problem at iføre sig i highstreet kjoler:)

Jeg håber at hun spillede en rolle i The City - for hun var udsædvanligt bitchy og belastende! Men derfor kan jeg godt værdsætte hendes stil:)