fredag den 8. juli 2011

Et sidste farvelTil premieren på den allersidste Harry Potter film gav Emma Watson den 100 % på den røde løber i en kjole med et stort skjørt fra Oscar de la Renta. Et magisk prinsesse-look, som er så passende til lige præcis denne aften. Love.

6 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Wow en kjole! Jeg elsker det nærmeste gennemsigtige meshstykke foroven, men jeg synes hun skulle have ladet blazeren blive hjemme. Den passer slet ikke til.

Lea sagde ...

Du må ikke lave den slags overskrifter! Jeg troede at det var fordi du ville holde op med at blogge, jeg blev helt bange :D

Men ja, fantastisk kjole. I det hele taget slår Oscar de la Renta sjældent fejl. Jeg ved dog ikke helt om jeg kan arbejde med den der hvide blazer :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

BetinApple: Sjovt nok syntes jeg at blazeren var et godt valg som 'jakke' til kjolen - hun havde mest af tiden jakken af, men ville lige vise jer et billede med den på.

Lea: Hvor er du sød - nej det var bare endnu en af mine åndsvage overskrifter:D Nå du kan heller ikke lide blazeren - ja jeg kan godt lide den. Men endnu mere kjolen og som du siger - Oscar kan man sjælent gå forkert i byen med!

BetinApple sagde ...

Blazeren er såmænd også fin i sig selv, jeg synes bare slet ikke man skal bære blazer til så fin en kjole :)

Anonym sagde ...

Flot kjole!

Der kommer lige et link til en blog:
http://hundenoggrisen.blogspot.com/

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja BetinAplle - det har du nok ret i:)

Hej anonym - tjekker dit link ud:)