tirsdag den 20. juli 2010

Muah ha ha ha


Aura: Den danske version af Lady Gaga....

8 kommentarer:

Michelle sagde ...

HAHA - hold da helt op :P

Lea sagde ...

In her dreams!!!! :D

Malene-Liv sagde ...

Hun ser bare for skør ud:)

www.weamblog.blogspot.com

Ann-Sophie sagde ...

Og det virkede jo smukt for Gaga, at markedsføre sig på den måde. Sikken kreativitet, der ligger bag stylingen. Forestiller mig hendes indre monolog foran klædeskabet lyder noget i retning af:

"Åh, endnu en onsdag, jeg skal på arbejde, handle i Netto.. hmm, hvad skal jeg tage på?... ja, det må blive det sædvanelige... mine blå velourfangarme, prikkede strømpebukser, gepardprintede Loubs, hm.. har jeg nogen nederdel, der passer til? Ikke rigtig. Nå, skidt være med det, jeg undværer. Men der mangler noget.. Der er lidt for casual.. noget rødt, noget rødt. Arhh, dér!! come to mama!"

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Michelle: Ja hun burde holde lidt op:)

Lea: Ja det er ret wanna-be-agtigt:)Selvom jeg syntes det er cool at hun har en sjov og legerig stil, men dette er lidt for meget..

Malene Liv: Ja skør - det kan man vist godt kalde hendes stil her ha ha:)

Ann-Sofie: Ha ha ha super godt skrevet! Fordi blå velour fangarme passer altid til rødt - altid!:D

Vanity sagde ...

Neeej, hvor er det skidt!

Hvis det så var fordi, der var en eller anden overordnet struktur i outfittet. Men nej. Og så de strømpebukser, hvor man kan se 'trusse'-delen. Ej, jamen hvor er det forfærdeligt.

XXX,
Vanity

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Vanity, hun kunne i det mindste være gennemført - trussedelen er bare tracky. Og det ser virkelig rodet ud - modsat originalen, Lady Gaga, som har en tydelig idé i sine outfits.

Spiren sagde ...

Nu har jeg kigget på det billede adskillige gange, og det vil stadig ikke falde på plads i mit hoved. What's disturbing? Ja, egentlig mange ting. Men intet er så inderligt underligt & uforklarligt som de dér strømpebukser, hvor man kan se topstykket - der jo ALDRIG har været klædeligt!

Med alt det hurlumhej & tammelam, der foregår i dette outfit, for slet ikke at tale om forberedelsestiden for kreationen, hvordan kan man så misse den del?!

Jeg prøver at fortælle mig selv, at det er en fejl, at kjolen er smøget så langt op, og at den sagtens kan nå ned og dække strømpebuksens grimme top - men jeg tror ikke selv på det. Der er ikke stof nok.

Bad outfit! Bad!