mandag den 19. juli 2010

Michael Kors vintage-støvler (ikke-kendis indlæg)

Jeg har været vild med Krystal, fra bloggen 'What's reality Anyway's, herrestøvler fra YSL homme i meget lang tid.

Nu har jeg så fundet et "lignende" par på ebay. De er dog sorte og vintage Michael Kors, men til 172 kr. (hvilket er inklusiv forsendelse!), så er jeg en fuldt tilfreds. YSL-støvlerne koster nemlig omkring 5000 kr. på ebay!

Da jeg skulle finde et billede af hende på hendes blog, hvor hun bærer støvlerne, fandt jeg dette billede, hvor hun ligeledes bærer et par cool Alexander Wang solbriller. Og jeg har lige modtaget et par kopi-solbriller fra Asos til 100 kr - jeg ved godt at kopi-design er wack, men kunne ikke lade være. Selvom min veninde syntes at jeg ligner Batman i dem - men det ser jeg kun som et plus.

6 kommentarer:

MiaMaria sagde ...

Meget, meget lækre støvler- og til en imponerende pris!

Dem kan jeg godt forstå du er super glad for ! :)

/Mia M
www.life-lust-loveliness.blogspot.com

Lea sagde ...

Overvejer også selv brillerne! De er så fab - Batman eller ej :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

MiaMaria: Tak - ja det er en super pris - man kan virkelig finde noget fedt vintage på ebay (også smykker) til ingen penge (hvis der fx ikke er andre der byder) - så længe det ike bliver snuppet i tolden -kryds fingre-

Lea: Ja de er faktisk også lækre i virkeligheden - i tykt plastik. Et godt trendy-nu-og-her-køb til rigtig gode penge! Så nu mangler jeg bare en fed kappe!:D

MiaMaria sagde ...

I know, jeg er også kæmpe fan!

Men så længe prisen ikke overstiger ca. 1100 kr bliver det ikke snuppet i tolden- der vil i hvert fald ikke være nogen fare hvis det gør, og jeg shopper meget sjældent for mere end 1100 pr item ad gangen via eBay, så det har jeg endnu aldrig oplevet :)

(Ved ikke om det beløb gælder for varer fra alle ikke EU-lande, men i hvert fald fra USA)

Ann-Sophie sagde ...

Cat-eye sunnies holder hele vejen, kære. Jeg er med dig!!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

MiaMaria: Er det rigigt? Se det vidste jeg ikke, så de sidste par gange jeg har købt fra ebay har jeg ventet i angst for at skulle blive toldet - helt uden grund åbenbart! Tak for opklaringen!

Ann-Sofie: Det gør de nemlig! De er ikke så elegante og lækre som dine Tom Fords, men de er et fint billigt alternativt!:)