torsdag den 24. juni 2010

Ugens HOT or NOT

HOT:
Nicole Richies bohemian stil er altså så skøn, og jeg er ikke blevet træt af den endnu. Hendes mønstrede kimono-lignende silkejakke er super lækker sammen med de lysegrå skinnyjeans. Og check lige de fantastiske sølv plateau Louboutin sko!

NOT:
Kim Kardashian er glad for sine kurver - med god grund. Men behøver hun derfor altid iføre sig stramtsiddende korte kjoler på den røde løber? Og jeg mener altid.
Denne hvide satan er en af de grimmeste af slagsen jeg har set på hende. Ud over at den er kort, hvid og fyldt med nitter (so last season), så er den ene skulder kæmpe stor, mens den anden mangler. Det ligner at hun er ved at tippe til højre...

SO-SO (næsten HOT):
Jeg synes at Alexis Bledels klassiske og simple outfit er virkelig lækkert.
Herrebukserne sidder godt på hende og den hvide skjorte er elegant casual. De feminine sorte sandaler passer perfekt til det mere androgyne look. Eneste grund til so-so er kedsomheds-aspektet. En cocktailring med en farvet sten og vupti looket ville få en HOT.

NOT:
Amanda Peet er en virkelig smuk kvinde, men ikke iført dette outfit. Det ligner at hun har iført sig tøj, der er to numre for stort.
De korte bukser gør hendes ben enormt korte og jakkens "moderne" skarpe skuldre er fuldstændig malplaceret i dette outfit og gør hendes figur voldsom uproportionel. Jeg håber ikke at hun har betalt en stylist for dette outfit, for hendes skønhed bliver bestemt ikke fremhævet - tværtimod.

4 kommentarer:

Line M sagde ...

Hold da op hvor bliver jeg tit provokeret af dig, og hold op hvor er det positivt.
Thumbs up for at du tør lade din mening komme frem, på en måde som du selv ønsker det. + det er jo ikke altid kritik der kommer, hvilken gør at du er til at holde ud at høre på.

Har fulgt din blog længe, og synes rigtig godt om dine 'ugens hot or not.'

Må sige jeg synes Nicole er usædvanlig lækker i det outfit. Mon det er en tatovering hun har ovenpå foden? - ligesom pernille rosendahl har om håndledet? - eller er det bare et enkelt kors?

Lea sagde ...

Hahaha det er sjovt hvor enige vi er!
Jeg har også SÅ meget spat af Kim Kardashian (og de andre søstre for den sags skyld) og deres stramme korte kjoler. We get it ladies!!!
Nicole Richie er som altid flawless, og Amanda Peet ligner én der har klædt sig på i mørke. Stakkel.
Og Alexis mangler noget rødt - så havde det været hot :)

libys11 sagde ...

omg!!! that outfit of amanda peet is so unflattering on her!! :D i love the basic chicness of alexis bledel!

Animated Confessions

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Line M: Jeg er glad for at du bliver provokeret - på den gode måde. Det skal jo helst være lidt underholdende at læse min blog!:) Og jeg er virkelig glad for at du følger min blog og har gjort det længe! Ja det er en rosenkrans lig Pernille hun har.

Lea: Ja noget rødt! Måske læberne og ville ville gå fra klassisk til klassisk sexet! Ja de søstre burde ryste posen engang imellem.

Libys11: Yes what happen to Amanda - so beautiful, but not so much here. Bledel's outfit is perfect simple chic!