fredag den 25. juni 2010

Eclipse premiere: Vampyrer på den røde løber


Til "The Twililight Saga: Eclipse" premieren undervældede pigerne på den røde løber, mens mændene (hmm drengene måske) var yderst velklædte.
Kirsten Stewards Elie Saab kjole har to elementer, som hver for sig måske kan fungere, men tilsammen er det en katastrofe: Én enkelt klædt arm og tykt palietbesat stof. Hun ser helt skæv og uproportionel ud.
Dakota Fanning ser enorm yndig og sød ud i denne nude kjole, ligeledes fra Elie Sab, og skoene er virkelig smukke. Men hun spiller en iskold dronning (vist nok) og dette look er alt for sikkert og forudsigeligt. Der mangler noget "umf"!
Robert Pattinson har tilgengæld taget et slim bordeaux jakkesæt på, som passer perfekt ind i 'blodtemaet' og han er jo generelt lidt af en lækkerbisken.
Taylor Lautner har et gråt slim jakkesæt på, som klæder ham umanerligt godt. Så plus til mændene og mehh til kvinderne i denne omgang.

Jeg indrømmer blankt at jeg ikke er den største "Tvillight" fan. Hele præmisset med ' ung uskyldig pige skal reddes af ældre mand' irriterer mig virkelig meget! Meeen efter at have set Tvillight to gange på DVD og New Moon i biffen er jeg, som resten af verdenen, blevet fanget af universet og gået med på præmissen. Så jeg skal vist også i biffen og se denne...

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dakota Fanning's shoes are sick! I believe they're the Christian Louboutin ones I posted on a few days ago.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

They are GORGEOUS!!! They are the only thing about the girls outfits worth being excited about.

Emilie's VloG! sagde ...

Kristens kjole ville være pæn hvis ærmerne var korte i begge sidder helst beståret på samme måde som venstre for os! har enlig ikke lagt mærke til før hvor skævt det rent faktisk er! :P

OG JA Dakotas sko er sååååååå flotte! :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Emilie det ville klart være bedre hvis begge ærmer var væk eller begge var lange.... Og gid man kunne få Dakotas sko er til Nytårs aften!:)