torsdag den 13. maj 2010

DANSK'ske kjoler.

Grevinde Cathrine Dannaskjold-Samsøe og Christiane Shaumburg Müller har mere end lange navne tilfælles. De valgte begge at iklæde sig kjoler, som havde samme design-idé: pufeffekt kombineret med silkebånd.
Men der er stor forskel på udførelsen af denne idé. Christiane ligner en smuk brud (og lidt en lagkage) og propertionerne mellem det stramme korset og det store skørt er helt perfekt.
Grevinden ligner tilgengæld at hun er blevet pakket ind i gavepapir af en 3 årig.

Både Medina og Saseline er iklædt sorte kjoler, som generelt er lidt kedsommeligt til festlige begivenheder. Men kjolerne som er super fedt designet, hvilket opvejer for alt det sorte.
Medinas 'Dallas' inspireret kjole med palietter og store ærmer, klæder hendes lange ben og opsatte hår. Saselines kjole med de søde ærmer og sjove underdel er virkelig lækker og moderne (og er det en Chaneltaske?). Så yeah for de sorte kjoler!

Karen og Szhirley plejer at være yderst fashionable og velklædte, men til DANSK Fashion Award er de begge gået galt i byen med deres kjoler.
Karens kjole er halvkrøllet og den halve havfrue-slids kombineret med den store krave falder ikke i min smag. Den er ikke direkte grim, men heller ikke fantastisk.
Hold da op Szhirley ligner Cruella De Ville i denne kjole. Kjolen overskygger hende med dens kæmpe ærmer, kæmpe krave og kæmpe skørt. Og 80'er håret hjælper bestemt heller ikke på det!
Jeg vil anbefale at tage et smut forbi Anywho-pigerne, hvis I vil se nogle af de mere fashionable gæster til eventet.
Kilde: Billedbladet.dk

5 kommentarer:

Fierce ét Chic sagde ...

Kan super godt lide Medinas kjole...

FESI-FASHION sagde ...

Great blog, I really love it!

xx fesi-fashion

AM sagde ...

haha gavepapir, den var god :) er desuden virkelig træt af den fotograf, der har taget alle de billeder. synes godt han kunne have skruet bare lidt ned for den der effekt.

Miss Jeanett sagde ...

Karens kjole er da fab!

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Fierce: Ja Madinas er også klart min ynglings - og 'live' på tv bevægede de små palietter sig så yndigt:)

Fesi: Thanx so much!

AM: Ja det er virkeligt noget dårligt lys disse billeder er taget med - surt for de kendte at blive fremstillet så grå i hovedet.

Miss Jeanett: Jeg regnede med at nogle ville forsvare Karens kjole - den er ikke min smag, men heller ikke helt dårlig, så fedt at du kan lide den!