torsdag den 18. februar 2010

Siri Trollerød for Sportmax: Mystisk femininitet

Jeg er virkelig begejstret for Sportsmax seneste reklamebilleder. Stylingen har en 'alien' feel og kvinden virker mystisk, men samtidig indbydende. Det helt lyse hår og lyse tint er fantastisk komblimenteret af de mørkerøde læber.
Normalt syntes jeg, at røde læber klæder mørkhårede bedst. Men man har et standpunkt, til man tager et nyt. Jeg ville frygtelig gerne eje en læbestift i præcis denne farve, så jeg også kan ose af mystisk femininitet.

Modellen er Siri Tollerød og billederne er taget af David Sims

/SIDSEL MANICH

4 kommentarer:

Lea sagde ...

Det er sjovt, som man har vidt forskellige associationer.
Jeg så billedet og tænkte kemo-patient med makeup og dyr kjole :)

Different strokes, I guess :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha ja nu du siger det, kan jeg godt se sammenligningen. Men jeg er altså stadig fascineret af det. Mode er jo rigtig ofte 'different strokes' -heldigvis!:)

Erna Lola sagde ...

Jeg tænker på snedronningen - på den fede måde.

Iøvrigt, hvis du vil have røde, mørke læber, kan jeg anbefale Chanels lipstick - (den sorte man klikker ud).

Den er dyr, men den er megaintens, især hvis man bruger blyant på hele læben. Og så holder den længere, end nogen anden rød læbestift jeg har haft. (og jeg har haft mange).

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak for tippet Erna Lola - jeg havde en rød læbestift på igår fordi jeg blev inspireret, men den er en af de billige slags og holdt ikke engang én øl ud. Men jeg fik en masse komplimenter, så jeg skal helt sikkert ud og invistere i en Chanel - den sorte man kliker ud:)