søndag den 20. december 2009

Lady Gaga i 2009: ultimativ HOT or NOT


Sjovt og originalt? Eller bare fjollet og opmærksomhedssøgende? Jeg kan stadig ikke beslutte mig når det gælder Lady Gaga. Er dog ret sikker på at får en masse at se og høre fra hende i 2010, så jeg får mere tid til at beslutte mig.

2 kommentarer:

Le Birdhouse sagde ...

Der var engang, lige inden udgivelsen af hendes første plade, hvor hun blev interviewet i et dansk tv-program, like boogie. Det eneste der fangede mig var at hun havde en lidt madonna-like attitude ''jeg vil være ligeså kendt som guld'', men på en mere opmærksomhedssøgende måde (hvilket er 100% min subjektive opfattelse). Hun sagde noget med at når hun tog noget på gav hun den så meget gas, at det var grænsende til vulgært og usmageligt, men at hun kunne lide den måde det gav hende opmærksomhed og fame på.

Jeg kan ikke lide hende, men nogle af hendes looks har været inspirerende, selvom jeg ikke vil indrømme det umiddelbart.

Hendes kostume-agtigt outfits, som de tre øverste, synes jeg overhovedet ikke arbejde til fordel for hendes krop eller fremtoning. Hun ligner en blanding mellem Amy Winehouse (in need of rehab) og en zombi-brud. No like.

/L

Sidsel sagde ...

Ha ha Amy på stoffer og zombie-brud - what a look!
Nu har jeg valgt at vise hendes mest outrageous outfits, hvor hun ret tydelig gerne vil have at folk skal SE SE SE hende.
Det er helt sikkert en markedsstategi - men det virker som om det er hende selv der står for det og ikke PR-folk (som da Britney startede) - så selvom hun ofte irritererer mig voldsomt, så kan jeg ikke lade være med at være fasineret af hendes krestivitet.