lørdag den 19. december 2009

Close- up: ur og armbånd


Mens min veninde legede med sit kamera, tog hun dette billede af mig. Jeg sidder faktisk og skriver en sms.
Jeg syntes dog, at det var et godt billede af mine valgte accessories for den dag - Dyrberg/Kern ur og vintagearmbånd. Læderarmbåndet med de turkise sten er fundet i mine mors smykkegemmer - det er vist fra hende jeg har arvet min passion for smykker.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hey!
Faldt lidt tilfældigt over din blog, og sjovt var det, da jeg straks kunne kende dit vintage-armbånd, som du har arvet fra din mor. Akkurat sådan et armbånd havde jeg nemlig selv, way back i min grønne ungdom. Men jeg er så også en moden dame på 44, med en skøn datter på 19, så det er nok ikke helt ved siden af. Ja, så blev man lige mindet om, at det, man købte i sin ungdoms dage i dag betegnes som "vintage" - ret sjovt! Tak for en bette sviptur ned ad memory lane - og dermed et godt grin;-) Conni

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak for din fantastiske kommentar Conni - det er da sjovt! He he ja ville ønske at min mor havde gemt mere af sit tøj fra 70'erne- når jeg ser billeder fra dengang krilre det i mine fingre for at få fat på det. Og din datter ville sikkert elske dit tøj fra 80'erne:)