tirsdag den 30. september 2014

Ser jeg korrekt?


Der er to ting som overrasker mig ved dette outfit på Victoria Beckham. Det er umiddelbart et cool herreinspireret look. Men for det første har hun tilsat en strikket vest. Det er lang tid siden jeg har set en strikket vest som en del af et lækkert look, men jeg er ret begejstret for tanken om at bruge skjorter om vinteren med en strikket vest i stedet for en cardigan.

Det andet, som overrasker mig, er blonde kraven. Victoria har de sidste par år foretrukket det minimale enkle look, som den blondekrave bryder det fuldstændigt. Ved ikke om den passer til det maskuline look, men jeg er stadig draget til at kigge på den, hvilket vel er meningen.

Blondekrave og strikvest. Så har man set det med.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, hvor jeg ærgrer mig over at jeg har smidt min fine strikkede vest ud fra Malene Birger, som havde fuldstændig samme snit som Victoria's.... Det ser da så fint ud, jeg havde nok foretrukket en anden krave.

/Annette

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ej ja det er ærgeligt! Man ved aldrig hvilke trends der kommer tilbage. Jeg synes også at det er et rigtig fint look look jeg sagtens kunne se mig selv kopi'er:) Ved heller ikke helt med den krave...