onsdag den 20. august 2014

Sjove musik videoer


Det bliver en musikalsk onsdag, da både Taylor Swift og Nicki Minaj har udgivet nye singler og videoer og de begge værdige til at blive nævnt i Danmarks bedste gossip blog (ha!). Taylor Swift nye albun 1989 (året hun blev født) er rent pop - modsat tidligere udgivelser som var country og pop.  

Jeg ved ikke, hvor vellykket første sang er. Den er meget poppet og iørefængende, men den mangler lidt af den kant som fx. I Knew You Were Trouble havde - hendes klart bedste sang. Og videoen er direkte pinlig - lad mig sige det sådan; hun rapper i sangen (!). Temaet er alt det, hun ikke kan fx. ballet og twerking, men hvordan det er ok alligevel. Men hun er altså 24 år og denne video er meget teenage-agtig i tema og look. Men den skal nok blive et hit, for det er jo Taylor Swift og hun er virkelig stor i USA.


Så er der Nicki Minaj. Sangen er sjov, men ikke særlig god. Tilgengæld er videoen utrolig fascinerende pga. Nicki og hendes danseres evner udi numse bevægelser. Hvordan kan man bevæge sin numse, som var det en seperat kropsdel ale en bevægelig finger? Når jeg bevæger min numse, så går hele kroppen med! Nå men enjoy lidt damenumser - bare du ikke er en skinny bitch, for dem kan Nicki ikke lide! Ja femininst er hun vist ikke. 

Ingen kommentarer: