mandag den 25. august 2014

MTV Music Award 2014


Til sidste års MTV Music Award talte alle om Miley Cyrus i flere måneder efter og twerking var nu på alles læber. I år var hun så den bedst klædte og lod en hjemløs tage imod hendes pris for bedste musikvideo (Wrecking Ball) for at skabe opmærksomhed på en organisation, som støtter unge hjemløse. God stil Miley. 

Og dette to-delte look i læder uden nogen form for smykker og helt enkelt hår, sølvsko og diskret make-up er super fedt. Cool og skødesløst, lige som jeg bedst kan lide det.

¨

Værste klædte var Taylor Swift i en - ja hvad hedder denne form for klædedragt? Heltdragt uden underdel? Denne form for beklædning kræver en stor portion sexy'ness og female power, som Taylor bare ikke besidder. Hun er smuk og feminin og selvsikker, men bare ikke på Beyoncé/Rihanna måden - og det skal hun heller ikke være. 

Så dette look er et 'miss' i min bog, fordi hun simpelhen ikke virker tro imod sig selv - og så sidder den virkelig dårlig.Sådan her skal en heldragt uden underdel bæres! Beyoncé  ses her efter hendes 20 min. lange optræden, hvor hun manede alle de skilsmisse rygter i jorden ved at få Jay Z og Blue Ivy op på scenen til hende i et skønt familie øjeblik.En anden værst klædt var Katy Perry - men det var på den sjove og helt i orden måde. Inden selve showet havde Katy tweetet, at hun ville komme på 'den værst klædte liste'  - og det kom hun, men fordi hun genskabe Britney og Justins ikoniske look fra Musik Video Award 2001,  ahh de gode minder!

Og indlægget afsluttes lige af med den helt fantastiske 20 min. lange optræden - til alle jer som er lige så store Beyoncé fans, som jeg:

Ingen kommentarer: