tirsdag den 15. juli 2014

At holde sig naturlig smuk
Jeg ved, at jeg har sagt det før, men hold da op hvor holder J-Lo sig smuk. Hun fylder 45 år om én uge og hun ser næsten bedre ud nu, end da hun var 25 år. 

Hun har en flot krop og en utrolig smuk hud - som ser naturlig ud og ikke fyldt med botox og deslignende. Prøv at se den korte video hun har postet på Instagram og se hvor flot hendes hud ser ud på kamera video (ok med flot lys, men stadigvæk). 

Til sammenligning har online magasinet Jezebel lige postet før-og-efter retouch billeder af Mariah Carey. Ikke at Mariah ikke er smuk, men hun plejer at få lidt hjælp her og der i efter-redigeringen. Ikke at det overrasker nogen, men altid sjovt at se hvordan de kendte er præcis som os med både oppustede maver og slaskede arme. Se artikel her.

Selvom Lindsay Lohan kun er 27 år, er hun glad for ekstra fylde - se fx. denne video af hende, hvor hun taler om, at hun faktisk aldrig ville være kendt (ha!) og læg mærke til hendes helt stive overlæbe. Nej Jennifer Lopez har vist en hemmelighed, som hun ikke deler med resten af Hollywood.

2 kommentarer:

StyleStories sagde ...

Det er virkelig sindssygt så smuk hun er, og så godt hun holder sig!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja det er ret sindsygt - 45 år!! yep jeg bruger masse af solcreme disse dage, så jeg kan have ligeså få rynker, i hendes alder:D