mandag den 12. maj 2014

Solange i slåskamp med Jay-Z


Solange - Red Carpet Arrivals at the Met Gala — Part 3

Solange Knowles var en stor skuffelse til The Met Gala i år. Hun plejer at være funky og farverig, men denne laksefarvet satin sag er ikke specielt imponerende, og hvor er den fantastiske afro (eller de lange fletninger), hun plejer at bære?

Grunden til at jeg laver dette indlæg er faktisk, at jeg lige har set en video på Vulture.com hvor Solange angriber Jay-Z i en elevator til selv samme Met Gala event. Jeg vil ikke sætte videoen på bloggen, da den går over den private grænse for mig, men da I nok vil se videoen på andre platforme inden for de næste par dage alligevel, kan I få linket her. Hvad mon der er galt? Ret voldsom reaktion fra Solange - hun bliver holdt tilbage, men prøver alligevel at sparke ud efter Jay-Z og Beyoncé kigger bare på.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, gad også godt at vide, hvad der er galt. Står de i en elevator? Beyoncé er der vildt passiv. Så hende først halvt inde i videoen.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja alle på nettet taler om hvad der mon er sket (#whatjayzsaidtosolange) og at Beyoncé er utrolig passiv - som om hun er vant til det?? Mystikken breder sig :-)