tirsdag den 6. maj 2014

2014 MET Gala


Så har MET ballet blevet afholdt og igen år er der en masse hit og misses på den røde løber. Ballet afholdes af Vogue, så mode er i centrum. 

Jeg har ikke tiden til at gennemgå alle kjolerne, andet end dem som lige fanger min opmærksomhed. Hvis du er interesseret i at se en masse kjoler, så smut forbi Red Carpet Fashion Award for at se en grundig og god gennemgang. Bloggen kan scrolle, så man skal ikke klikke sig igennem 100 billeder. Fortæl mig gerne, hvem I synes gjorde det godt - eller skidt. Men dem som jeg lige umiddelbart har noget at sige om, kommer her.
Elizabeth Olsen bærer Miu Miu, og det ligner en genbrugt skøjteprinssedragt fra 80'erne med små folder på maven, et beige illusionsnet om halsen, babyblå satin (argh) og en masse bling bling. Og de sko som slet ikke matcher kjolen. Elizabeth fortjener så meget mere. Dog er det designerne (i dette tilfælde Miuccia Prada), som inviterer stjernerne og så skal stjernerne selvfølgelig bærer, hvad designerne beder dem om. Uden en invitation skal man selv betale og man er automatisk '2 grads-kendis'.


Elizabeths fashionable søstre var der også, og er jeg den eneste, som tænker; 'de onde stedsøstre'? Kjolerne er dramatiske og smukke, men også mørke og tunge og de ælder tvillinger unødigt - de er stadig i deres 20'er! 

Beyonce Knowles - Red Carpet Arrivals at the Met Gala


Beyonce Knowles - Red Carpet Arrivals at the Met Gala — Part 2

Og mit ynglings-look kom fra Beyoncé. Fordi det er dramatisk og næææsten over-the-top, men det gør det interessant. Beyoncé har tit fejlet på den røde løber -ikke så meget længere, men engang var det looks som dette. Men stylingen her er lige i øjet med det stramme tilbagesatte hår, de dramatiske øreringe, nettet over øjnene og de mørke læber. Yeees. 

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

He he havde set frem til dette indlæg i dag :-)

Hvad sker der for Olsen Tvillingerne? Jeg er normalt stor fan af deres tøj, men som du skriver hvad skete der lige der..

Nå, men blandt dem jeg ikke kan lige er Brie Larson (som jeg i øvrigt ikke ved hvem er) http://www.redcarpet-fashionawards.com/2014/05/06/brie-larson-prada-2014-met-gala/ Jeg kan ellers godt lige Prada, og hendes farve/mønstre kombinationer men der skal være grænser, det ligner jo hun har glemt at tage pyjamassen af. Jeg synes der er mange grimme, jeg ved at det er en mode event, så der skal drøn på, men alligevel.

Blandt de smukke – Reese Witherspoon http://www.redcarpet-fashionawards.com/2014/05/06/reese-witherspoon-stella-mccartney-2014-met-gala/ det er godt nok en smuk udskæring

Jeg er normalt stor fan af Sarah Jessica Parker, og normalt kommer hun gudesmuk til de der MET galla ting, men i år skuffer hun, eller er det bare mig? http://www.redcarpet-fashionawards.com/2014/05/06/sarah-jessica-parker-oscar-de-la-renta-2014-met-gala/


/Annette

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej Anette.

Det var sødt skrevet - nu føler jeg at jeg burde have gjort mere ud af indlægget:-) Men fedt at du tog over på RCFA. Sjovt nok synes jeg at Bries glitter-dragt fra Prada var ret fantastisk. Smuk og anderledes.

Jeg er dog helt enig med dig i Reese - virkelig smuk udskæring og flot farve til hende. Manglede dog et lille smil, som plejer at være hendes varetegn.

Ja SJP var min ynglings sidste år, men i år er hun en 80'er katastrofe. Bare dårlig stil uden ynde og den sjove kant hun plejer at have.

Tak for super kommentar:-)

/Sidsel

Anonym sagde ...

Synes måske også, at Elizabeth Olsen skulle tage nogle covers på! (Billede 1) :-)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha anonym - først forstod jeg ikke din kommentar, men da jeg så på billedet igen vidste jeg præcist, hvad du mente!:-) Ja dæk dig til - det er tydelig en kold dag:-D