lørdag den 26. april 2014

Nu vi er ved Kim


På dette billede ser Kim Kardashians outfit jo helt fint ud. Sort og chik med en masse kavalergang. Men så scroller vi ned og finder billede bagfra....


...uh det er så grunden til, at jeg ikke går i læderbukser. Læder udvides og bliver til ble-numse. Som bevist her med Kims ellers pragteksemplar af en numse, som her bliver noget af et læderbetrukket udstyrstykke.  

Nu vi er ved Kim og hendes bagdel, så er jeg helt forbavset over hvor meget hendes bagdel og ansigt har ændret sig. Jeg så tilfældigt et gammelt afsnit af "Keeping Up With The Kardashians" og blev helt foruroliget over, hvor meget hendes ansigt har ændret sig. Hun var smuk før, men havde et tydeligt etnisk udseende, hvor hun nu ser mere hvid ud. 


Numsen før og efter mulig operation. Hun afviser selv kategorisk, at hun har fået lavet noget og gik på tv får at få røngenfotograferet numsen, hvor der ikke blev spottet noget implantat. Men jeg har læst et andet sted, at en kirug har udtalt, at man godt kan få fedt indopereret og dette kan ikke ses på røngenbilleder.

Og på hendes ansigt er ihvertfald næsen, læberne og kindbene og måske hagen blevet ændret:
3 kommentarer:

Lea sagde ...

I get what you're saying, men arisk er kun en betegnelse man ville bruge i nazi-ideologiske sammenhænge :D Er ret sikker på at den korrekte term bare er hvid :)
Men ja, du har helt ret..der er sket noget. Kan bare ikke helt finde ud af om det er makeuppen eller operationer..hmmm..

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Uha mange tak for det Lea - det ændrer jeg med det samme! Jeg er helt sikker på, at det ikke kun er make-up (ellers må det være i et tykt lag, men det kan jo også være)- når man ser hende på tv er hendes ansigt helt stift og anderledes. Men måske det kun er botox/fillers forskellige steder, men det er ihvertfald et anderledes ansigt fra sæson 1 til sæson 10.

Sidsel/modeogmyter sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.