søndag den 16. marts 2014

Hvad med lidt mænd?


Jeg vil afslutte ugen med lidt krydderi af mænd. Først en skøn video af to mænd som synger alle sangene fra Beyoncé's nye album acapella - og det gør de godt!

 

  For nogle måneder siden udgav Lilly Allen singlen 'Hard out here' med en tilhørende musikvideo. Sangen handler om kvinders position i musikbranchen og musikvideoen handler om objektiviseringen af kvinder i musik(rap)videoer. Dog viser musikvideoen præcis det, som hun opponerer imod - en masse halvnøgne kvinder, som danser utrolig sexet med fokus på bestemte kropsdele. Selvom om det er i karikeret form ved slowmotion og overdrevne bevægelser, så fungerer videoen desværre ikke helt som det opgør, hun gerne ville fremme.

Jennifer Lopez har lavet en tilsvarende tematisk video, men hvor hun bruger mændenes krop som objektet. Det er stadigt et tegn på en utrolig kropsfikseret branche (og samfund?), men den er også ret sjov på en utrolig kikset måde. Jennifer Lopez's ansigt, musik og tøjstil har til gengæld slet ikke ændret sig de sidste 10 år, hvilket også er en bedrift i sig selv.

Klik her for billeder med sjove kommentarer af mændene i videoen - enjoy. 

2 kommentarer:

major sagde ...

mega fedt indlæg! Er ret vild med J-lo's video. Det er dog bare lidt ærgeligt at hun kravler rundt som sexkilling når ham den mandelig rapper går på. Men oh well, ting tager tid og det er da et fedt statement hun kommer med! Og catchy sang. Og er det bare mig eller lyder de to mænd der synger beyonce ikke ret meget som et smølfekor haha..

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha fedt at du kan lide indlægget! Ja hun ER jo J-Lo og vil nok ikke stå i skyggen af Beyonce og Rihanna. Men alligevel ret fedt. Mhv. til de syngene mænd, så bliver jeg altid utrolig fascineret af acapella sang - nok pga. mine egne tvivlsomme sangevner:-)