mandag den 13. januar 2014

Some Of The Not-So-Good + One Good Man


Værste accessories: Sofia Vergara har altid det samme 'lantina' look med meget bryst/hofte action og stort hår. Det er fint, men den denne halskæde er over-the-top på den ikke så pæne måde. De tyrkise blomster er simpelthen overload sammen med det store hår og de røde læber.


Håbede på mere: Sandra Bullock har vist nogle fantastiske looks på den røde løber det sidste års tid - men masser af farve og masser af ben. Men denne kjole i taft i en hæslig 80'er farve kombination af pink, sort og babyblå er bare ikke op til den standard, som Sandra normalt viser på den røde løber.  


Amber Heard er utrolig smuk, og det er nok også grunden til at Johnny Depp, er så vild med hende. Og det faktum at hun er 30 år yngre end ham. Lad det være. Hvad jeg ikke vil lade være, er den Marge Simpson frisyre hun har ovenpå sit hovedet. Virkelig ærgerligt, når nu hendes make-up er så perfekt.


Bedste hår: Må gives til Jared Leto og hans 'messy bun'. Ikke mange mænd kan bære langt hår oppe i en frisyre, men Jared kan. Ville dog ønske at han havde trimmet sit skæg.

Ingen kommentarer: