lørdag den 11. maj 2013

Punk'ness At The MET Ball


Så har der været årets The MET Ball, hvor Vogue holder fest for alle, som er noget i Hollywood og omegn. Temaet i år var punk og her er nogle looks, som fangede mit øje:




Sienna Miller tog temaet til sig på den lette måde - med spikes. Men selvom looket er let - en hvid kjole og en læderjakke med nitter - begge fra Burberry, så fungerer det virkelig godt til temaet. Plus en spiket hårbølje og halvfedte hår - lige i punkånden.



Ved ikke lige hvad jeg føler for Anne Hatheways nye blonde hår. Hun er så mørk i sine øjne og bryn, at det ser meget unaturligt ud. Men kjolen er så meget bedre end hendes Oscarkjole, og den har måske nok edge til at være en bitte smule punk.



Florence Welz ser ud til at hun er trådt ud af Games of Thrones - men på den virkelig fede måde. Det orange hår imod den sorte velour og læder er genialt.



Skønne Jennifer Lawrence var i en sort Dior-kjole (hun er mærkets ansigt) med en skøn netmaske. På absolut ingen måde punk, men meget smukt. Sarah Jessica Parker derimod havde aftenens bedste look med en fantastisk hovedbeklædning - en slags hjem med en mohawk.

Og ja med lårlange tartanmønstret velourstøvler. Kun på SJP!

Ingen kommentarer: