torsdag den 6. december 2012

Muah ha ha ha Crouger Version

Demi Moore parties with Lenny Kravitz and Stacy Keibler at the Chanel beachside BBQ celebrating Art.sy at Soho Beach HouseDemi Moore parties with Lenny Kravitz and Stacy Keibler at the Chanel beachside BBQ celebrating Art.sy at Soho Beach HouseDemi Moore parties with Lenny Kravitz and Stacy Keibler at the Chanel beachside BBQ celebrating Art.sy at Soho Beach House
Godt Demi Moore ikke er min mor (hun har jo alderen) - hun er begyndt at date en 26-årig søn af en rigmand, som hendes datter er ven med (ad!) og hun fester løs i en mini-kjole. Lenny Kravitz er bare "åh hvorfor sidder jeg ved siden af hende - bare hendes kiksethed ikke smitter!" Hans kropsprog fortæller alt.

4 kommentarer:

Juliette sagde ...

Hold da op. Sikke en vrede.

Efter min mening er den eneste, der ser dum ud på de billeder, Lenny Kravitz, der bare sidder helt stille og spiller cool. Har han mon glemt, hvad "fest" vil sige? Eller aldrig vidst det?

"What happens in Vegas ..." - det har nogen til den fest åbenbart glemt. Demi fester jo bare løs og glemmer at tænke over, at vi lever i allestedsnærværende kamera-tidsalder. Eller også er hun simpelthen ligeglad. Jeg hepper på det sidste.

I det hele taget hepper jeg på 40-årige, 50-årige, 60-årige uuund so weiter, der giver livet fuld gaspedal. Go, Demi! Også på kærlighedsfronten! Vi lever allesammen kun én gang, så det er bare med at få nogle gode oplevelser og en masse kærlighed krydset af på livets tjekliste.

Og hvor er hun dog smuk. Tænk, at hun netop er fyldt 50 her i november. Det er intet under, at de unge fyre flokkes om hende.

Ja, det er så bare min mening :)

Lea sagde ...

Da jeg så billederne tænkte jeg også bare, nå, jamen Demi har så stadig sin eksistentialistiske krise :D
Jeg er helt med på at man skal feste og fyre den af også når man bliver ældre, men dress your age, honey! :D
Og Lennys kropssprog siger seriøst det hele haha!:D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak for din kommentar Juliette - er vild med når folk ikke er enige med mig! Du må huske på at Demi har været i branchen i en menneskealder og derfor kender gamet ind-og-ud. Hun ved at disse billeder vil blive vist alle steder og jeg tror at hun håbede på, at hun så ud til at have det super sjovt i selskab med cool Lenny (og vise exen Kutcher at hun bare er ovenpå!), men i stedet virker det desperat - syntes jeg:)Og ja jeg er nok lidt gammeldags når jeg syntes at det ville være mega mærkelig hvis min mor datede en af mine bekendte, men fedt at du er så åben! Cool!

Lea -hun er SÅ meget i sin ekstentielle krise. Og som Lainy (fra Lainy Gossip) skrev så ville den bedste 'in your face' til Kutcher være, at hun lavede en super fed film med en super rolle - men istedet gør hun dette - foran hele verdenen (meget bevidst). Men hun er stadig super lækker - dén skal hun have!:)

Juliette sagde ...

Lea: "Dress your age" - det synes jeg er decideret deprimerende. Men jeg arbejder også sammen med adskillige kvinder i konetøj fra Coop og en praktisk korthårsfrisure, for "man kan ikke tillade sig vildt tøj og langt hår, når først man har passeret de 40". Eller 28. Eller hvornår de nu end KOMPLET opgav at være feminine, forførende og vampede. Kort sagt: Levende.

Sidsel: Dejligt, at du kan tåle at blive sagt lidt imod og endda synes, det er cool! :) Det er jo altid en balancegang, hvor meget man kan tillade sig at anfægte det, en blogskribent vælger at skrive om. Men jeg går HELT klart ind for at give den fuld gas HELE livet. ELSKER, når jeg ser en kvinde på vej mod de 90 år i heldragt med leopardmønster og ved, at hun bor i egen bolig og kører i egen bil (lettere livsfarligt, men mest af alt livsfyldt!). Det er så også kun set/sket én gang, men jeg bærer mindet i mit hjerte og har alle ambitioner om selv at være vovet, grænsesøgende og feminin for fulde kanoner så længe, jeg overhovedet kan. Og jeg bøjer mig derfor i støvet for kvinder, der TØR og GØR. Hørte engang en vældig viis, ældre og aldeles livsduelig kvinde sige, at man holder sig ung, så længe man holder sin nysgerrighed & forfængelighed intakt. Det tror jeg på.