onsdag den 24. oktober 2012

Attention Everbody - It's About Justin!

Justin Timberlake Jessica Biel wedding photo

Justin Timberlake og Jessica Biels bryllupsforside på Hello. Hende i en lyserød Giambattista Valli og ham som tager ALT opmærksomheden. Hun sidder sammenklemt i et hjørne, mens han hopper manisk, som om han crasher sit eget bryllup. Justin føler at hun er meget heldig!  

2 kommentarer:

Juliette sagde ...

Jeg synes, det mest kiksede er, at det ligner han sidder oppe på hylden, oven i blomsterdekorationen. Jeg ved godt med min forstand, at det ville gå imod naturlovene, men bliver altså ved med at se dét fremfor et kækt hop.

Men du har ret i, at bruden glider totalt i baggrunden, alene fordi hendes farver er udflydende mod hans sorte jakkesæt. Fotografen må godt skamme sig lidt - det er alt i alt ikke en specielt vellykket komposition eller noget særligt skarpt billede, måske fordi det skal være bryllups-yndigt og douche.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja det ligner at han sidder på hylden!:) Tror ikke at jeg vil give fotografen skylden - Justin kan godt lide at få opmærksomheden og det gør han så sandelig her haha! Men jo et ret dårligt billede helt generelt!