onsdag den 26. september 2012

Bliver 'kurver' en vedvarende trend?

Alicia Keys i bikini

Lady Gaga i undertøj

Lady Gaga har postet billeder af sig selv på Twitter, som respons på den udenlandske presses (hun er på tour) kommentarer omkring hendes krop - hun har åbenbart tager 11 kg på (hvorhenne?). Gaga har kæmpet med bulimi og anoreksi siden hun var 15 år, og indrømmer åbent at hun arbejder med sit kropsbillede. Men hendes kæreste elsker hendes kurver, og hun har aldrig været gladere - til trods for de 11 ekstra kg (og på hendes hjemmeside LittleMonsters.com har hun startet en "Body Revolution").
Ud over at Lady Gaga om nogen er med til at sætte trends, så opdagede jeg lige at Vogue Italia har en hel side dedikeret til kurvede kvinder (link). Deraf billedet af Alicia Keys. På siden ses ligeledes et billede af Jessica Simpson med teksten: Nu har hun tabt babyvægten og kan igen være America's Sweetheart = man kan ikke have ekstra kilo og være en 'sweetheart'. Jeg føler, at der er noget under opsejling omkring det her med 'kurver'...

4 kommentarer:

SWEET PETROLEUM sagde ...

ja jeg håber den "trend" om man vil, er kommet for at blive. Mere kan jeg ikke sige! :)

Rebel Against Yourself sagde ...

Jessica er stadig ret curvy på trods af hun har tabt babyvægten. Men hun ser fantastisk ud synes jeg :)

Synes lige Christina Aguilera kan nævnes i sammenhængen her. Det er jo helt åbenlyst svært for usa at acceptere hun er blevet rundere og det er på trods af hun utallige gange har udtalt hun elsker sin krop som den er nu (og sagde det samme sidst hun blev lidt rundere). Jeg synes det er super fedt hun bare omfavner sin krop som den er og stadig tager de stramme kjoler på og viser sig frem på trods af hvad andre synes :)

Pixels og Poesi sagde ...

Alicia ser fantastisk ud. Virkelig en krop der er værd at efterstræbe. Jeg kan dog ikke se at GAGA skulle have taget på. Hun er stadig meget slank, særlig på overkroppen, synes jeg.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

@Sweet - ja jeg er enig! De er ihvertfald kommer for at blive hos mig haha:)

@Rebel - Ja Jessica er en flot kvinde. Og Christina står ved sin nye figur! Jeg er ikke vild med alle de stramme bodycon kjoler, men det er mere stilen som ikke er mig end hendes figur. Er træt af de kjoler (Britney går også altid i dem - gab) Men godt for hende at hun er ligeglad!:)

@Pixel Ja Alicia har en flot figur. Hvis du googler før og efter billeder af Gaga kan du godt se forsekl faktisk - hun var ret tynd før! Nu er hun slank.