tirsdag den 21. august 2012

Best&Worst Hollywood Hair

I torsdags besøgte jeg Emilie Delances showroom og blev introduceret til Pantenes nye linje af hårprodukter. Der kan ses billeder af det hyggelige event hos Delance Fashion Blog og Pixileret.dk.
Alt den snak om hår fik mig til at overveje, hvor meget håret siger om os og vores stil, og ikke mindst hvilke mere eller mindre heldige frisure man har haft i gennem årene. Vi snakker orange hår (skulle have været Jennifer Aniston-blondt) og helt mini-kort pandehår. Men hvem i Hollywood har det bedste og værste hår?

DE BEDSTE


Blake Livelys lange blonde hår er yderst misundelsesværdigt. Ikke mindst når frisuren er sat op i ren Old Hollywood Glamour.


Er vild med Michelle Williams korte pixi-frisure. Hun beholder det kort i ære for Heath Ledger, som ifølge Michelle, var den eneste mand i verden, som bedst kunne lide kort hår til kvinder.


Olivias tykke hår er klippet i en lækker skulderlang frisure. Overvejer selv samme type frisure, når mit pandehår er vokset langt nok.

DE VÆRSTE


Christina Aguilera kan ikke fravriste sig sine ekstentions eller hendes tonstunge make-up. Og nu har hun tilført håret lilla striber. Hvor gammel er det nu hun er? 


Måske er det lidt tarveligt, at vise Britneys grimme og enormt dårligt udførte hår-ekstenstions. Men hvem kan glemme dem? I det mindste viste jeg ikke hendes skaldede hoved.


Efter Kathrine Heigl stoppede på "Grey's Anatomy" klippede hun sit hår i en underlig halvkort kone-frisure, og hun har holdt sig til looket lige siden. Her ses hun på den røde løber for nyligt. Hvor Christina prøver at se yngre ud med hendes lilla striber, så ser denne frisure ud som om den passer til Fru Møghe (er begyndt at se Matador).

4 kommentarer:

june... sagde ...

Hvor er du bare skøn! Tak for linket :) og VIL have Izzie tilbage ;)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ha ha selv tak!:) Ja hun var god i serien - på film ikke så meget:)

Rebel Against Yourself sagde ...

Jeg synes det er så smukt Michelle holder sit hår kort til ære for ham. Smuk tanke :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Rebel jeg er så enig - meget smuk tanke!