onsdag den 4. juli 2012

Cute med Cute på

Når Diane Kruger er med til modeugen, så er hun meget vist her på bloggen, for hun er SÅ velklædt! Her er hun til Chanel modeshowet, med sin ligeså skønne kæreste, i en blå strutkjole, sejlerhat og flade nittesko. På en anden ville det være en katastrofe, men på Diane er det så skønt!

4 kommentarer:

Lea sagde ...

Åhh jeg døde næsten da jeg så det billede! Kunne de se mere velklædte og lykkelige og forelskede ud, altså?
Jeg ville gerne være deres barn.. eller måske bare hende. Pacey er jo den lækreste - og jeg går og bilder mig ind at de også begge er super nede på jorden og søde og sjove i virkeligheden :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej Lea - long time no comment:D Ja jeg ville heller ikke have noget imod dem som forældre - de virker så søde. Men spørgsmålet er om de kan andet end at se skønne ud sammen på den røde løber...?

Lea sagde ...

Ja, det må man sige! Har haft en anden blogrytme i år, så jeg har faktisk læst med selvom jeg ikke har kommenteret :)
Med en lille people-søgning har jeg fundet ud af de jo faktisk har været sammen siden 2006 - hvilket jo er en lifetime hvis man taler celeb-forhold, så noget må de kunne andet end at se godt ud :D
Faktisk, da jeg så dette billede røg de ind som nr 2 over favorit-Hollywoodpar (nr 1 er selvfølgelig Richie/Madden), nu hvor Johnny og Vanessa - og alle mine andre favoritpar - er blevet skilt!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

He he er glad for at høre, at du har læst med- er selv meget ringe til at kommenter på blog - næsten aldrig faktisk. Siden 2006 - det var lænegere end jeg trodede - wow. Ja Johnny/Vanessa - snøft. Men Kate og Tom - hurra!:)