tirsdag den 1. maj 2012

Bæredygtig Fremtid?

Gennifer Godwin i en kjole fra H&Ms 'conscious collection', som derfor er lavet af bæredygtige materialer. H&M har erklæret at de vil være 100% bæredygtige i 2020. Imponerende mål og og lige i tidens ånd, hvor forbrugerne er langt mere bevidste og ikke længere er helt så 'brug-og-smid-væk', og mere 'køb-mindre-men-bedre'. Eller det er ihvertfald min overbevisning. Jeg havde en længere diskussion med en PR-chef for nylig, som mente at bæredygtighed indenfor mode var 'so-five-years-ago' og en død fisk, som han kaldte det. Men man skal nok heller ikke være bæredygtig KUN med god PR i hensigten - det skal være en 'ægte' strategisk beslutning helt fra virksomhedens kerne og ikke som et add-on til den kommunikative strategi. Nå nok om mine tanker om bæredygtige virksomhedsstrategier...kjolen er super fin!

2 kommentarer:

Betina, Styled Our Way sagde ...

Jeg var ellers ikke særlig pjattet med den billeder på hverken packshots eller bøjle, men den klæder hende - meget! Jeg tror vi kommer til at se mere og mere af bæredygtighed frem over, 5 years ago eller ej. Jeg synes efterhånden at det næsten er en trend i sig selv at være sund, miljøvenlig og generelt politisk korrekt, så jeg tror kun vi kommer til at se mere af den slags.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

JA jeg syntes også at den klæder hende, men ville nok heller ikke selv iføre mig den:) Ja jeg tror også vi bliver mere bevidste som forbrugere...ikke fanatiske, men måske at vi bare gerne vil vide mere om produkterne. Måske ikke i morgen, men alligevel derhen vi er på vej - tror jeg - og glad for at du er enig:)