lørdag den 7. januar 2012

Victorias signature style


Victorias andel af 60'er-ish kjoler er imponerende. Hendes stiltrick er: Vis altid ben, tårnhøje hæle, store solbriller, få og nøje udvalgte accessories og ikke for nedringet udskæring.  Den gule kjole og den grå kjole er mine ynglingslook.

5 kommentarer:

Nilo sagde ...

Super fine looks, kan personligt bedst lide den pudderfarvede til venstre. Man kan også se, at hun er inspireret af 60'ernes snit i sine egne kollektioner, se eventuelt den kjole hun bar ved Kate & Williams bryllup. Fin blog btw ;)

Betina, Styled Our Way sagde ...

Hende skal jeg vist holde øje med, for det der er lige efter mit hjerte. Ville ønske jeg kunne bære en kjole som den yderst til venstre. Den grå i midten havde dog været pænere på én med lidt former, synes jeg.

Charlotte sagde ...

Hun er noget nær århundredets største modemæssige overraskelse, jeg havde i hvert fald ALDRIG gættet at hun ville kunne opøve så meget stil, da jeg fulgte hende der i 90`erne med hendes Paradise Hotel stil...

Btw - tak for kommentaren på min blog, nu vi er ved det, er du så ikke sød at ændre linket fra Nutellah til min nye adresse:

http://thelastmover.wordpress.com/

Jeg har lidt problemer med at oprette en linkliste, men når det lykkedes kommer du selvfølgelig på:)

/Charlotte

Anonym sagde ...

Elsker Victoria B, og meget kan man sige om hende- Men stil har hun virkelig forstand på. Er især vild med looket med den gule kjole og lidt den pink helt til højre.. :)

Så fin en blog!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Nilo: Ja den pudderfarvede er også fin! Og det var kjolen til brylluppet var smuk - især til hendes gravide mave!

Betina: Ja hun har en skøn stil - enkel og feminin. Og ja til former ( dvs. ikke en str. 0) så er den grå nok bedst!

Charlotte: Hehe nej det ville jeg heller aldrig have troet - hadede hendes extention med striber og lavtaljede jeans med kronen på (hendes eget design) - men nu er en helt anden sag. Samme transformation som Nicole Ritchie - men vi har nok alle udviklet vores stil:) Jeg vil blive glad for at komme på din liste - min er blevet opdateret:)

Camilla: Ja mit ynglings er også den gule! Og den lyserøde er også cute - begge er hendes eget design, så hun har smag:)