søndag den 15. januar 2012

Uh Lana Del Ray synger ikke særlig godt


Lana Del Rey er blevet super hypet det sidste års tid. Jeg har selv vist hende på bloggen flere gange. Men en artists virkelige test er at kunne synge live. Desværre viser hendes første liveoptræden på Saturday Night Live, at hun måske er blevet hypet over hendes niveau. Jeg har ikke et specielt godt musisk øre, men jeg syntes faktisk, at hun er meget ringe. Tjek det ud og giv gerne jeres besyv med om jeg er for hård...


9 kommentarer:

Christina sagde ...

Kunne holde mere end halvdelen ud.... Det er ringe... Men jeg synes også næsten det er reglen fremfor undtagelsen, når de optræder på amerikansk tv... Specielt de talkshows..

Anonym sagde ...

Jeg syntes altså det lyder fint. Hun lyder dog meget anderledes end den studio indspillede version. Jeg syntes hun synger godt, og alle lyder vel bedre med lidt autotune ind over:-)

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke, at hun synger decideret dårligt - hun synger i hvert fald rent.
Men det lyder jo mildt sagt en del anderledes end de optagede sange .. alt, alt for påtaget. Man kan høre, at hun anstrenger sig for, at det lyder "specielt".

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Christina: Ja måske er det bare en tendens når de synger live på tv at det skal være 'råt'

Anonym #1 Ja måske har mit øre bare vænnet sig for meget til autotune:)

Anonym#2 Ja måske er det fordi hun ikke er helt afslappet, men virker ret anstrengt, at jeg ikke er helt vild med det - men godt at høre at hun synger rent, så lidt hård var jeg nok:)

Charlotte sagde ...

Det lyder ok og som de andre siger, lyder det jo altid anderledes live og det er vel bedre end lip sync - MEN det kunne jo også bare være læberne der kommer mere og mere i vejen...! Ej, jeg elsker hende, men det er ikke hendes bedste optræden nej.

Frk. Smed sagde ...

Det lyder bedre en jeg havde forventet efter at have læst din bedømmelse, havde så også frygtet det værste. Ved ikke om du har hørt black eyed peas live, det er virkelig skrækkeligt!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

HAHA Ja Charlotte de læber må være svære at arbejde med:) Men de er smukke! Jeg er også vild med hendes musik, så håber at det kun er nerver..

Frk. Smed: Min beskrivelse er ikke så slem som andre steder på nettet - denne optræden er blevet kaldt den dårligste i SNL historie. Har ikke hørt BEP - men tror på dig!!

Sl sagde ...

What a mess!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

True very true Sl..