mandag den 5. december 2011

Fungerer det?


Da jeg så Sarah Jessica Parker på den røde løber i denne sorte silke kjole fra Theyskens' Theory, skilte den sig straks ud fra de andre kjoler. Men jeg er i tvivl om det er godt eller skidt.

Det er som udgangspunkt altid godt at skille sig lidt ud med et originalt snit eller materiale. Og denne kjole har en overdrevet klokkeform, som faktisk er ret smuk, samt en sød overdel med fine små knapper. Frisurens glatte udtryk komplementerer kjolens form og glans. Minusset er dog at kjolen overvælder den lille Sarah og hun drukner lidt i kjolen. Men overordnet vil jeg sige at det originale look er et plus!

2 kommentarer:

Betina, Styled Our Way sagde ...

Jeg synes looket er rigtig flot, men umiddelbart ville jeg nok have valgt en anden frisure, og så synes jeg måske kjolen havde passet bedre til en lidt yngre model, f.eks. Hailee Steinfeld.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Jeg kan godt følge dig ang. håret, som måske godt kunne være lidt mindre damet. Er dog ikke enig med at det skulle være en yngre skuespiller - jeg syntes nemlig at Sarah worker dette look og derfor kan bære den specielle kjole. Men vi er enige om at looket fungerer generelt!:)