lørdag den 15. oktober 2011

Lindsay - hvad sker der med dine tænder?!Det helt store sladderhistorie på nettet lige nu er de nye billeder af Lindsay Lohan og hendes gule og halvrådne tænder (min søster er tandlæge og når hun ser dette vil hårene rejse sig på hende!). Jeg ved selvfølgelig ikke om tænderne virkelig ser sådan ud eller om det er photoshop, men det er da ihvertfald den bedste skræmmekampagne imod rygning, stoffer, bulimi - pyha! Hendes talsmand fortæller, at hun er en af verdens smukkeste kvinder og har været på alverdens skønhedsmagasiner og at der stadig er bud efter hende som model. Måske i 2004, men nu? Se hendes ansigt. Sørgeligt.

Historien er blandt andet bragt i Daily Mail her, hvor man ligeledes kan se hvordan hendes tænder normalt ser ud, når de er blevet farvet hvide.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Tror hverken de ser gule eller halvrådne ud.... Det der, ligner bare hun lige har spist et eller andet der klistrer til tænderne!

Fie Lydal sagde ...

Ad. De er jo som taget ud af en gyser!

Check min blog:
http://joeersd.blogspot.com/

<3

Lea sagde ...

Crack is wack :D

Michelle Nguyen sagde ...

omg, det ser jo bare klamt ud. Tænk hun kan leve med det.

www.nguyenmiichelle.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tror du det Mette - måske er der noget ekstra på tænderne - så mangler hun en god stylist til at fortælle hende det inden hun går ud på løberen!

Fie - ja skræmmende!

Hehe damn straight Lea!:D

Michelle: Jo super klamt! Men hun har nok fået renset og bleget dem hvide, nu hvor alle har talt om hendes tænder!:)