søndag den 3. juli 2011

Prada Baroque solbriller på Mary-Kate - ups Ashley

Mary-Kate Olsen er altid med på det nyeste trend-beat og det gælder også hendes solbriller. Her ses hun i et par sjove Prada-solbriller fra deres spring 2011 kollektion - de bliver sikkert et must for verdens fashionistaer.

Rettelse: Ifølge en læser er dette Ashley og ikke Mary-Kate, som der ellers stod på det site jeg tog billedet fra. People.com er enig med min læser - det er Ashley. Så er den sag opklaret!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

det er så ashley på billedet.. kom igen.

BetinApple sagde ...

Jeg elsker de solbriller, men jeg tror desværre ikke de vil klæde mit ansigt. Det er måske godt nok, jeg tror ikke jeg dur til at have dyre solbriller :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Kære anonym - på sitet hvor jeg fandt billedet stod der at det var Mary-Kate. Da dette er en non-profit rent hobbybaseret blog har jeg ikke tid/lyst til at dobbelttjekke eller researche inden hvert indlæg - så skal du nok læse din gossip på fx. Kig Ind eller Msn starlounge.

BetinApple: Ja de er super fede - men de ville heller ikke klæde mit runde ansigt - og da jeg ALTID mister mine solbriller (ofte i omklædningsrum) har også lært ikke at have dyre solbriller:)