fredag den 3. juni 2011

Danish Fashion Award: De smukkeste

Yes! Normalt falder Sofie lidt i med væggen, men denne gang har hun sat palietterne i første række. Den mørkebrune glitrende farve er så smuk til hendes teint og hårfarve og kjolen sidder perfekt på hendes slanke figur. Den er præcis ikke for sexet eller for kedelig. Og de lange ærmer - perfekt.

Stine Hjelm Jacobsens platinblonde hår står smukt sammen med den dekadente sorte højhalsede blondekjole. De røde negle sætter prikken over det glamourøse 'i'.

Pernille er modig med hendes tredelte sæt af bustier og bolero sat sammen med en smal lang nederdel. Er vild med det enkle næsten arkitektoniske look. Dog mindre vild med håret, som godt måtte være mere løst og afslappet, som en kontrast til det stringente look. Nice touch med Georg Jensen uret.

Camille Jones' jakkesæt-heldragt er ret fantastisk, især med det knyttede bælte med kvast. Og skønne accessories med lakpumps, guld-clutch og fede øreringe.

Jeg har en svaghed for Shirley - hun giver den altid gas på den røde løber og så virker hun sku' som en frisk tøs. Palietter i toppen og støvet blå i bunden med en ultra høj slids. Højt hår og en Mulberry clutch. Tror at hun har haft det sjovt, da hun satte dette look sammen og det ses.


Alle billeder er fra Msndk.starlounge.com

3 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Jeg er ret enig med dig :) jeg er specielt vild med Pernille Rosendahl (se, jeg er ikke helt sippet :D)

Sofie ser godt ud, men kjolen kunne godt have været stylet bedre. Camille Jones ser fantastisk ud i sit suit. Szhirleys look synes jeg dog bliver lidt for rodet :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

He he nej ikke helt sippet - selvom hun nu ikke viser så meget hus:D

Ja stylingen af Sofie kunne godt være bedre og efter jeg havde lavet indlægget var jeg ikke helt sikker på om Shirley skulle være i den kategori alligevel -men ville ikke lave det om, men er enig med at det er lidt rodet, med de forskellige farver/teksture/hår/accessories etc.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

hud