fredag den 27. maj 2011

Halle Barry viser toptunet maveskind

Okay det er ingen hemmelighed at Halle Barry er smoking hot - hun trodser alle alderstegn. Men for et stykke tid siden kritiserede jeg Jennifer Lopez for at være over 40 år og vise bar mave. Og egentlig burde Barry have samme kritik. Men for helvede hvor ser hun godt ud!

Hvad siger I? Er det ok, når kjolen er så flot og kroppen ligeså, eller findes der et tidspunkt i ens liv, hvor man skal lægge den bare mave på hylden? For hun ser ikke helt tilpas ud vel?

4 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Igen synes sippen her at det ikke er pænt, ligemeget om man er 40 eller 20 :genert:

Style by modesty sagde ...

ih, det er altså pænt - til hende! Jeg ved det godt nok ikke.. Jeg ville synes det var helt forkert at se min mor i sådan en kjole og derfor må jeg altså sige, at jeg synes man med alderen må lægge sådan noget på hylden.
Åh, og dog - hvis man er så flot som 40-årig så skal man da også have lov til at vise det frem!

Just Frida sagde ...

Jeg er faktisk også enig med BetinApple.

Uanset hvor gammel man er, synes jeg at bar mave hører til på strand, i haven osv. Ikke på den røde løber og lign. steder :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

@BetinApple: He he fair nok:D
@Style:Ja nemlig - tænk at være 40 år og have sådan en krop - det kræver RIGTIG meget arbejde, så kan godt forstå hvorfor hun blev fristet til at vise så meget - men godt det ikke er ens mor haha:)
@Just Frida:Ja er tilbøjelig til at være enig med dig - selvom der vist er nogle andre regler i Hollywood end her i DK:)