tirsdag den 1. marts 2011

Et kig til maven - ja eller nej?

Et lille kig til maven....fungerer super fint til Alexa Chung og Gossip Girl Jessica Szohr, men ikke til Leona Lewis.
Forskellen er bl.a. farvekombinationen, hvor den skrig gule og pink slet ikke passer sammen i denne sammenhæng. Hvorimod Jessicas nude outfit med leopardskoene er virkelig lækkert sammensat.

6 kommentarer:

Lea sagde ...

Jeg synes at Alexas outfit er det eneste vellykkede af de tre. Jessicas look virker lidt for skanky og rodet (især med håret) og jeg synes at hendes top er for kort, selvom det er en mavetrøje. Skoene trækker det dog op.
Og Leonas... well... for nu at vælge én ting der er galt, så kan jeg ikke helt abstrahere fra den der abnorme bedstemor-bh i silke/satin som hun bruger som top. Honey, are you blind??
Og hendes makeup og den der Marie Antoinette skønhedsplet er bare prikken over i'et.. Jøsses.. :o

Susbby sagde ...

Det er et spørgsmål om balance tror jeg, det der med om bar mave fungerer. Det synes jeg i hvert fald ..

Jacqueline Toth & Line Kold sagde ...

Jeg er enig.. Jessica's outfit ser rigtig lækkert ud! - det samme med Alexa's .. Leona's er bare et kæmpe rod!

Fin blog du har :)

www.linejacqueline.blogspot.com

S A R A sagde ...

Leona Lewis' outfit bliver alt, alt for 90'er barbie-dukke-agtig, synes jeg.. Og jeg kan nu bedst lide Jessica Szohrs outfit faktisk. Men udover det, så er jeg sgu ikke så vild med tendensen, hvor man skal se mave. Endnu engang synes jeg det bliver en aaanelse for 90'er!

Just One Diamond sagde ...

det er greit å se litt mage, Alexia ser bra ut med del stil,men i de to andre, inkludert Leona Lewis er ugjenkjennelig og vulgært, ikke dette ser bra bruk.

Kiss from spain

NakNak sagde ...

Noo, man skal bare lade være! Den trend døde helt tilbage i.. Start 00'erne? Det eneste tidspunkt, det er okay, mener jeg er på stranden og festivaller - så længe det er cool og afslappet :D

iliveinawardrobe.blogspot.com