onsdag den 12. januar 2011

Britneys back bitches!


Og hun tilbage! Britney har lige udsendt hendes nye single og den er allerede nr. 1 på Itunes. Jeg plejer ikke at syntes om hendes sange til at starte med - men som den popdiva jeg er (jeg ved godt at det både er utjekket og uhipster) plejer jeg at falde i hendes snærende pop-fælde.


Så lige nu er jeg ikke voldsom begejstret for sangen, men muligheden for at jeg ændre mening er der bestemt! Hvad syntes I?

Hun skal forresten optræde til den amerikanske Grammy-uddeling -lad os håbe at hun er tilbage til de forgange tiders storhed (jf. billedet)!


4 kommentarer:

Michelle sagde ...

Lige nu, falder jeg ikke i, men jeg er sikker på jeg gør før eller siden - det gør jeg hver gang for jeg gemmer åbenbart også en lille popdiva i mig, hvert fald til fester ;-)

Har dog aldrig hadet Britney, synes hun er en dygtig kunstner - ellers havde hun jo ikke været fremme i så mange år. :-)

M.S.J. sagde ...

Jeg bryder mig ikke rigtig om denne sang, men jeg kan selvfølgelig også ændre mening, når altså jeg har hørt sangen et par gange eller 7. ;)

Jeg har en vis respekt for Britney, som menneske, men jeg er ikke altid lige vild med hendes musik.

minnja sagde ...

Hope she will have success again <3

http://minnja.blogspot.com/

If you follow me, I follow you back :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Michelle & MSJ: ja måske vi alle falder for sangen efter vi har hørt den nogle flere gange - for hun er altså dygtig til det hun laver!

Yes Minja we are all hoping that she will succeed!