søndag den 29. august 2010

Sookie and Bill sitting in a tree..


Jeg er hooked på serien "True Blood" og jeg forstår ikke hvorfor at den er blevet forvist til Zulu og ikke vises på Tv2. 3 sæson er startet i USA og jeg kan varmt anbefale at slå et smut forbi casttv.com og tjekke den ud.

Ét af de mange grunde til seriens succes (er blevet meget stor i USA - største hit HBO nogensinde har haft!) er den rygende kemi mellem bartenderen Sookie og vampyren Bill. Og ikke uden grund for de blev 'real life' kærester på settet og blev gift i weekenden.

Dette er første gange omverdenen ser dem som mand og kone - og de ser jo så forelskede ud. Og Anna Paquin er smoking hot i den røde kjole - dog trækker de tunge sorte sko looket ned.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej M og M,

Elsker simpelthen din blog, og elsker din holdning til hvad der er interessant og ikke:)
Er også bidt af True Blood og kan kun være enig i, at det er en af grundende til serien virker, dog synes jeg at vampire Bill er flottere irl end som bleg vampyr..
Bliv endelig ved med bloggen,
mvh en fast læser

MiaMaria sagde ...

Åh, jeg er også KÆMPE fan og er netop igang med at catche up på sæson 3 på nettet.
Kom sent igang med den pga. ferie, men må indrømme at jeg også prøver at holde lidt igen så det ikke er ovre så hurtigt..
Jeg synes der var meget lang tid mellem sæson 2 og sæson 3 *snøft*! :)

Jeg synes Sookie er noget af det lækreste, hun skulle ikke gå mange gange rundt om min seng.
Men ja real life Bill ser godt ud og Eric som vampyr- WOW! Især i den scene hvor han (i Sookies drøm) ligger i sengen med Sookie og sender hende et smil og pludselig er helt blød... Åh, SUK!

/Mia M
www.life-lust-loveliness.blogspot.com

PS. Besøg evt. min blog for at deltage i min store giveaway :)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej anonym. Tusind tak for din kommentar - er fantastisk - og lidt surrealistisk- at vide at man rent faktisk har læsere derude, som føler sig underholdt! Og så endda een som ikke er fra 'blogverdenen'.:)Men jeg er ikke helt enig - er nu mest vild med vampyr-Bill ha ha!

Mia Maria: Ja det er en super serie og der går alt for lang tid mellem sæsonerne. Og Sookie er helt sikkert en hot mamma - generelt er karraktererne i serie ret lækre - men på en mere 'rough' måde og ikke så typisk Hollywood glasbillede agtig. Der er nogle virkelig hotte og sexede/romatiske scener mellem Bill og sookie -mums!:D