fredag den 13. august 2010

Hvem gør det bedst? YSL læder-battle

Hvem bærer YSL lædershorts bedst?

Kylie Minogue eller Alexa Chung?
Det er et meget tæt løb! Og det er deres accessories, der udgør forskellen. For umiddelbart har de begge sammensat outfittet virkelig godt.
Alexa matcher de sorte shorts med en grå t-shirt og en lys chunky strik.
Og det er virkelig svært at bære hvide lædershorts, men det lykkes for Kylie, med en lysegrå gennemsigtig top. Very nice.
Kylie taber kun fordi jeg hader de hvide solbriller og den klassiske Loui Vuitton taske. Hvorimod jeg elsker Alexas Mulberry taske!

Vinder: Alexa!

2 kommentarer:

Lea sagde ...

Jeg er faktisk ved at være lidt træt af Alexa Chung, hendes overhypede "gode (topshop) stil" og ikke mindst hendes Mulberry tasker.. Synes snart at hun skulle prøve noget nyt.
Og så er jeg faktisk også ved at være lidt træt af det "rå" look (ad, jeg hader ordet rå :p) med sort læder og lædershorts.
Jeg synes at Kylie er vinderen i denne omgang fordi shortsne sender en helt anden feminin og måske sommerlig vibe, og så synes jeg faktisk også at hun worker de solbriller - og looket bliver fuldendt med hendes fantastiske guldsandaler.
Go Kylie!! :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ihh Lea du argumenterer så godt for din sag, at jeg næsten må skrive indlægget om ha ha! Ja Chung er ret overhypet med hendes 'jeg har lige kastet noget på og ser bare så casuel lækker ud' Helt tilfældigt!
Og jeg kan stadig ikke komme mig over at Kylie kan få hvide lædershorts til at fungere - thumps up! Tror måske at LV tasken endte med at spille en for stor rolle i min bedømmelse (jeg syntes at de er så thacky) - jeg overså jo de skønne guldsandaler!!