onsdag den 25. august 2010

Festkjole søges....

Jeg skal snart holde en dobbelt 28 års fødselsdagsfest med en veninde. I denne anledning kunne jeg godt tænke mig en 50'er inspireret kjole ala Mad Men. Har allerede været i GENBRUG på Vesterbrogade, men uden held.
Der må gerne være svaj i underdelen og være tætsiddende i taljen og omkring busten. Så skal der højopsat hår og røde negle til.
Jeg vil være en rigtig diva på min fødselsdag!:)
Disse skønne damers kjoler har lidt, af det jeg søger...

8 kommentarer:

Michelle sagde ...

Ved desværre ikke hvor den findes, men hvis du finder noget lignende må du sige til. Jeg søger nemlig også noget i den dur :)

BetinApple sagde ...

hvad med denne ? http://www.modcloth.com/store/ModCloth/Womens/Dresses/Blushing+Ambition+Dress ellers har de sikkert også nogle andre bud.

ellers så søg på rockabilly eller 50's 60's dress på ebay - så plejer der at være en del :) hvis du er heldig har H&M også et par bud.

*pænt meget mit område, så jeg ved hvor man skal lede :D*

Fashion Anonymous sagde ...

www.poshgirlvintage.com har også en del flotte eksemplarer. Lad os se hvad du får købt. Held og lykke med det.

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg har en kjole som måske kunne have din interesse. Tjek min butik. Det er en vintage kjole uden ærmer, sidder til busten og i livet.

/Chau

Tigeren aka Chau sagde ...

hej,
jeg kan se at jeg faktisk ikke har sat den til salg derinde. Jeg har faktisk ret meget, så jeg skal vist have taget mig sammen til at få sat noget ind der.
men ellers skriv til mig, så kan du se billede.

/Chau

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Michelle: Ja ikke - det kunne være så fint.

BetinA:
Uhh der er jo rigtig mange fine derinde! Jeg ville nu helst gerne finde en 'live' så jeg ved den sidder helt rigtigt i taljen og ved busten. Men jeg vil helt sikkert undersøge det nærmere. Tak for tippet!!:)

Tiger: Tak for det - tror bare ikke at vi har samme figur, og sådan en kjole skal helst sidde perfekt. Men tak for det!

Fashion A: Og tak for tippet - hvor er I nogle gode læsere!:) Hvis jeg finder en smuk kjole, skal jeg nok vise den frem!

Erna Lola sagde ...

Prøv Decor på Rømmersgade. Ellers er der en fin lille genbrugsbutik med en masse smukt vintagetøj lige ved siden a Floss.

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Tak Erna Lola - Decors hjemmeside er jo super smuk, så jeg kan næsten ikke vente med at tage derind! Ja du har ret - den hedder vist noget med f2n...den må jeg også tjekke ud!