lørdag den 31. juli 2010

What not Wear: Misha Barton

Jeg får lyst til at synge "Vi er røde vi er hvide...." når jeg ser Mischa Barton i denne Miu Miu kjole. Kjolen fungerer helt sikkert på en smuk model på runway'en, med den helt rigtige styling. Men i denne sammenhæng er den bare...ja helt forkert!
Måske fordi hun har matchet farverne i kjolen med hendes hårfarve og læbestift - det er bare for meget rød/hvid i et look. Og derudover ligner det, at hun har været i nærkontakt med Edward Scissorhands. Som rosinen i pølseenden kommer de sorte pumps ind fra højre og slår looket helt af banen!

5 kommentarer:

Just One Diamond Luxury sagde ...

Jeg elsker denne kjolen fra Miu Miu, det er fin blogg, un Beso de Tenerife (Spania)

Lea sagde ...

Yikes Mischa, hvad er der sket med dig??
Jeg tror i den grad hendes gule, øhh nej, "blonde" hår ødelægger looket. Det minder om mist Lindsay Lohan extensions helvede - det kan være at hun payer hende en tribute, nu hvor Linds er i fængsel? :D
Og ja, de sorte pumps er det sidste søm i kisten.
Sorry Mischa, men det er så meget en ommer!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja JODL kjolen fra Miu Miu er ret sød..

Lea: Ha ha ha ja måske er det en tribute:D Men forstår hverken hende eller Lindsay - de er jo så smukke med deres naturlige hårfarver! Hvorfor dette tisgule extention- helvede??? En total ommer!

AK sagde ...

ja helt seriøst hvad sker der for det gule hår også??
Hun plejer ellers have en super fed stil, men alle har vel en smutter... (;

Sidsel/modeogmyter sagde ...

AK: Ja ikke - har hun ikke råd til at få en rigtig blond farve - hvis hun nu skal?! Ja hun havde engang en fed stil, men oftere og oftere går det nu galt. Selvom hun prøver!