mandag den 5. juli 2010

Vil brede ben nogensinde afløse skinny?


What comes up must come down....nu har moden i meget langt tid været fokuseret på skinny jeans og leggings i alle afskygninger, at tiden snart må være inde til bredere ben.
Stylisten på Gossip Girl er åbenbart enig, for Blake Lively er blevet spottet på settet med disse fersken-farvede, højtaljede, løse og brede bukser. Jeg syntes at de er ret fede, men måske en anelse store til hende. Hun er ihvertfald heldig at hun er så høj og tynd, at hun næsten kan bære alt.

3 kommentarer:

Maria sagde ...

Jeg har faktisk selv skrevet flere indlæg om brede bukser - primært jeans - som jeg tror, er på vej tilbage. Jeg vil gerne spankulere rundt i et bar brede bukser (måske ikke SÅ brede, som Blakes), men har ikke fundet det perfekte par endnu. Har måske noget at gøre med, at udbuddet pt. er ret lille :) Hver gang jeg har skrevet om det, er der stor uenighed mellem mine læsere om, hvorvidt det er fedt eller forfærdeligt. Og det er jo det, der er det sjove ved mode ;)

/Maria

edk.dolce sagde ...

So I saw your blog. I wanted to invite you to my blog, edk.dolce where I developed the idea for "Featured Followers by Elle © " where I promote all my followers, and give them a chance to attract more people to their blog & for my followers to learn more about them! Check out my blog @ www.edkdolce.blogspot.com
*Elle

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Hej Maria - jeg jeg har også to brede jeans i skabet. Men der er svært fordi de skal gå ud præcist det rigtige sted på benet og være præcist den rigtig længde. De skal gå helt ned til jorden - hverken mere end mindre og det er svært at finde! Men fedt at jeg ikke er den eneste er på brede ben vognen!:D

Hi edk.dolce: I am really proud that you want to do a feature of my blog!:) Yours is also really cool..