torsdag den 1. juli 2010

Ugens HOT or NOT

NOT:
Fergie dette kan du gøre meget bedre! Ideen om en monokrom kjole er tidløst og klassisk, men du behøver ikke pifte looket op ved at presse brysterne op under hagen og tilføje en pingvinhale. Urk! Håret er ligeliges gabende forudsigeligt. Bedre held næste gang Fergie.

SO-SO eller HOT:
Her må I hjælpe mig kære læsere - er dette look nok til en HOT?
Jeg syntes at det er fantastisk at Jessica Szohr anvender farver på den røde løber - især så vanskelige farver som orange og gul. Kjolen sidder virkelig lækkert på hende og den orange farve klæder hendes teint perfekt!
Men foregår der for meget i looket med kombinationen af farverne orange, gul og beige? Ved ikke om det er super fedt og modigt eller for meget....


HOT:
Drew Berrymore har virkeligt forstået at det er sommer! Den blomstrede kjole har en lækker 1950'er vibe over sig, som bliver understreget af de skønne røde peeptoe pumps og hendes røde læber. Men retro-looket bliver brudt op af hendes sjove pink/sorte solbriller, som har en cool 1980'er feel. Hun ser super feminin og skøn ud!

5 kommentarer:

Di Tikte sagde ...

Szohr hadde sett enda bedre ut om hun matchet skoene med tasken!

Drew er yndig som alltid :)

Dyveke sagde ...

Jessica Szohrs kjole er virkelig fin synes jeg.. men hvis nu den der taske havde været beige - så havde jeg nok været mere vild med det samlede look!

Sidsel/modeogmyter sagde ...

I har selvfølgelig ret piger - tasken skulle være beige som skoene og så ville looket være mere samhørigt! Det havde jeg slet ikke tænkt på - nok fordi jeg er vild med tanken om en gul clutch, men den passer bare ikke til alt.

Karina sagde ...

Jeg ville gå den anden vej, gule sko ville have været alt for lækkert! Så var det helt klart en hot! :-)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Du har ret Karina, hun kunne selvfølgelig også matche skoene med clutchen - så skulle hun være endnu modigere - og måske endnu hottere!:)