torsdag den 22. juli 2010

Hvem gør det bedst? Burberry-kamp!

Hvem gør det bedst?

Claire Danes og Kate Bosworth er begge blevet spottet i den samme blondekjole fra fantastiske Burberry. Men det endelig udtryk er helt forskelligt!

Claires sorte version har en skøn mørk gotisk-romantisk feel, som bliver understreget af sort kohl om øjnene og opsat hår. Desværre syntes jeg at de sorte plateau pumps ser for voldsomme ud til kjolen.

Kates kjole er i sommerens hotteste farve; nude. Kombineret med det ligeså moderigtige kernelæderbælte, som er bukket om sig selv. Lækkert sat sammen med en sød clutch og diskrete sandaler. Og dén kombination kan jeg ikke stå for og derfor vinder Kate.
Eneste minus er hendes ansigt, som jeg syntes ser mistænkelig 'anderledes' ud....

6 kommentarer:

Spiren sagde ...

Åååh, jeg elsker Claire Danes, så hun vinder altid mit hjerte! :D

Men faktisk synes jeg også (uagtet min forkærlighed), at det sorte blondelook kombineret med rødblond hår og en kraftig øjenmakeup er supersmukt...

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Du har ret, Clarie Danes er så meget federe end Kate Bosworth (hvad kan hun ud over at score lækre mænd?)

- Og sort og rødblondt hår er en fantastisk kombination!

Spiren sagde ...

Hvem har hun scoret af lækre mænd? Den del af hendes liv kender jeg intet til...

Hvad hun kan? Uuuuh, hun kan spille skuespil! Jeg forelskede mig første gang i hende, da hun spillede den usikre teenager, Angela, i "My So-Called Life" (1994-95), som jeg slugte hvert sekund af, og senere hen skrev til DR, om de ikke ville genudsende (men nej). Og forelskelsen blev decideret stormende, da hun brillerede som Juliet i (min anden og tredje store forelskelse) Shakespeares/Baz Luhrmanns "Romeo + Juliet" (1996).

Hun er nu også meget intens og hjertegribende i "It's All About Love" (2003), Thomas Vinterbergs film. Og i "Shopgirl" (2005). Og sikkert i mange flere film, som jeg endnu har til gode! =)

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Nej nej - det er Kate Bosworth som kun kan gå i fedt tøj og score lækre mænd - bl.a. Orlando Bloom.

Claire Danes er nemlig sej fordi hun rent faktisk har talent - som du jo giver gode eksempler på! Skrev det vist ikke så tydeligt før:D

Spiren sagde ...

Haha - nej, du skriver det jo i virkeligheden klart og tydeligt, direkte efter Kates navn. Jeg læste det bare helt forkert, fordi jeg - som altid - har fokus på Claire... :D

Sidsel/modeogmyter sagde ...

He he jamen så er vi jo enige!:)