tirsdag den 15. juni 2010

Ugens HOT or NOT

SO-SO:
Cate Blanchett bærer couture og skarpt designet kjoler og suits virkeligt godt, da hun har en statslig og majestætslig udstrålig. Derfor bærer hun altid tøjet og ikke omvendt.
Hun bærer ligeledes dette sølvfarvede Giorgio Armani Privé sæt med rank ryg og et lille selvsikker smil. Jeg er vild med de skarpe skuldre, den enkle lange halskæde og det opsatte hår.
Meeen jeg syntes desværre at sølveffekten tager overhånd, når bukserne ligeledes er i sølv. Jeg kan ikke lade være med at tænke "robot" - hvilke nok ikke var hensigten.

HOT:
Jeg er vild med Naomi Watts i denne sart lyserøde RM by Roland Mouret kjole. Hvilken smuk timeglasfigur den skaber! De skarpe skuldre øverst, fremhævede talje i midten og let 'fiskehale' i bunden. Perfekt kombineret med løst lyst hår og diskret make-up. Simpelt og lækkert.

NOT:
Katie Holmes er som Blanchett ligeledes klædt i Giorgio Armani Privé. Men hvilken forskel! Først og fremmest i attitude. Katie står og hænger og ligner en som lige er trådt ud af sit mors klædeskab. Kan I huske da hun havde en kort pagefrisure og var iført en Lanvin gudindekjole? Hvad er der sket siden? Hvordan kan man få mindre selvsikkerhed på den røde løber over tid? Udover den slatne udstråling er kjolen kedelig og alt for kort, så en NOT til Katie.

HOT:
Jeg ville lige have Cameron Diaz med på listen, fordi jeg syntes at hun ser super skøn ud i denne blomstrede Diane Von Furstenberg kjole. Jeg synes at Furstenberg laver rigtig dejlige kjoler med farverige prints og jeg ville selv gerne have en lignende kjole - og hendes ben selvfølgelig!

5 kommentarer:

Di Tikte sagde ...

Jeg elsket Diaz sitt valg her. Enig!

Elena S. sagde ...

i totally agree!
great blog btw ! lovely pics
id love for you to check my blog out
and dont forget to enter in my giveaway
elena
www.fashionisinspiration.blogspot.com

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Di Tikte: Ja hun er også min favorit!

Elena: Thank you! I will check it out right away:)

Jules sagde ...

Cate Blanchett skulle klart have nøjedes med jakken i sølv. Den sidder drabeligt godt på hende :)Lækker blog, er nu fast læser.

Klik forbi min: http://life-of-jules.blogspot.com/
/Jules

Sidsel/modeogmyter sagde ...

Ja Jules, jakken klæder hende virkelig godt, så lidt ærgeligt med bukserne. Jeg chekker din blog med det samme:)